Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conflict între șefii lui Real Madrid! Cine e fotbalistul pe care unii îl preferă în locul lui Mbappe

Bianca Dumitru

Publicat 12/01/2024 la 10:40 GMT+2

Real Madrid nu e foarte activă în perioada de mercato din iarnă, dar șefii "galacticilor" se concentrează asupra ferestrei de transferuri din vară. Conform presei din Spania, oficialii clubului blanco sunt împărțiți între mutările lui Kylian Mbappe și Victor Osimhen.

Florentino Pérez, président du Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu se o echipă activă în perioada de mercato din iarnă. Astfel, oficialii clubului blanco se concentrează încă din această perioadă asupra mutărilor pe care vor să le facă la finalul actualei stagiuni.
Conform presei din Spania, șefii de pe Santiago Bernabeu sunt împărțiți între transferurile lui Kylian Mbappe și Victor Osimhen.
Concret, potrivit Mundo Deportivo, în conducerea celor de la Real Madrid există susținători ai mutării francezului, pe care îl așteaptă de foarte multă vreme. În schimb, sunt și voci care nu mai vor să audă de transferul lui Mbappe.
Aceștia din urmă ar prefera să se concentreze asupra obținerii semnăturii lui Victor Osimhen, fiind de părere că nigerianul este o variantă mai potrivită pentru Real Madrid.
"Oamenii mai experimentați din conducerea clubului cred că Osimhen este o opțiune mai bună datorită stilului său care seamănă mai mult cu cel al lui Benzema, dar și pentru că s-ar potrivit mai bine în stilul de joc al echipei", se arată pe site-ul citat.
În plus, se pare că șefii "galacticilor" nu sunt încântați nici de cererile financiare ale lui Mbappe, pe care le consideră a fi "excesive".
Rămâne de văzut ce se va întâmpla, ținând cont de faptul că Napoli nu va renunța foarte ușor la Osimhen, în timp ce francezul va putea semna gratuit din vară, când va rămâne liber de contract.
Citește și:

Viitorul lui Mbappe, în continuare incert

În această săptămână, presa internațională a anunțat că Mbappe a ajuns la un acord cu cei de la Real Madrid. După doar câteva ore, jurnalistul Fabrizio Romano a infirmat zvonurile.
"Nu există niciun acord privind viitorul lui Kylian Mbappe", a declarat anturajul fotbalistului, al cărui contract cu PSG expiră în luna iunie și care este liber, începând de la 1 ianuarie, să semneze cu ce echipă dorește.
Anturajul lui Kylian Mbappe a reacționat după ce s-au înmulțit speculațiile despre viitorul atacantul lui PSG, campion mondial în 2018 și vicecampion mondial în 2022 cu naționala Franței.
"Nu există niciun acord privind viitorul lui Kylian, cu cât mai mult cu cât nu au început discuții despre acest subiect. De altfel niciun tip de influență nu ar putea dicta momentul discuției, reflecției sau al deciziei lui Kylian", au afirmat apropiații jucătorului.
PSG speră că jucătorul său vedetă își va prelungi contractul. În schimb, Real Madrid vrea să-l aducă pe starul francez, "dar nu la orice preț", conform cotidianului AS.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo