Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizia luată de Vinicius după oferta de 200 de milioane de euro de la PSG! Anunțul făcut de Marca

Bianca Dumitru

Actualizat 08/04/2024 la 11:38 GMT+3

Kylian Mbappe a decis să plece de la PSG, iar presa internațională a scris în repetate rânduri că francezul ar fi semnat deja cu Real Madrid. Parizienii ar fi încercat să-i obțină, la schimb, transferul lui Vinicius Jr. Brazilianul a declarat, însă, că nu va asculta nicio ofertă în această vară.

Vinicius Junior of Real Madrid celebrates scoring his team's fourth goal during the LaLiga EA Sports match between CA Osasuna and Real Madrid CF at Estadio El Sadar on March 16, 2024 in Pamplona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe va pleca în această vară de la PSG, din postura de jucător liber de contract, starul din Hexagon anunțând oficial în februarie clubul de pe Parc des Princes cu privire la decizia sa.
Ulterior, presa din Spania și Franța a scris că atacantul va ajunge în sfârșit la Real Madrid, club care l-a curtat multă vreme și care ar fi început deja pregătirile pentru momentul în care francezul va fi prezentat drept noul jucător din lotul lui Carlo Ancelotti.
Șefii PSG-ului au început, la rândul lor, să-i caute un înlocuitor lui Mbappe, iar în weekend jurnaliștii de la Mundo Deportivo au scris că ținta parizienilor ar fi Vinicius Junior, pentru care ar fi pus la bătaie 200 de milioane de euro.
În această dimineață, spaniolii de la Marca au dezvăluit că brazilianul ar fi luat deja o decizie, după ce a aflat de oferta campioanei din Ligue 1. Conform sursei citate, fotbalistul nu ia în considerare propunerea pentru că nu are de gând să se despartă la finalul acestui sezon de Real Madrid.
De altfel, nici conducerea de pe Santiago Bernabeu nu intenționează să renunțe la atacantul care a reușit 18 goluri și 8 pase decisive în acest sezon. Florentino Perez ar fi pus punct deja negocierilor cu PSG și ar fi transmis că nu vrea să discute cu niciun club despre transferul lui Vinicius.
Citește și:

VINICIUS NU VREA SĂ PLECE DE LA REAL MADRID

După informațiile potrivit cărora Mbappe ar urma să semneze cu Real Madrid, presa din Spania a analizat situația lotului lui Carlo Ancelotti și a scris ce se va întâmpla cu unele dintre vedetele "galacticilor" după sosirea francezului.
Conform celor anunțate de jurnaliștii de la Sport.es la jumătatea lunii februarie, în ciuda zvonurilor potrivit cărora Vinicius Junior ar putea fi pus pe lista de transferuri în această vară, brazilianul vrea să plece.
Vinicius este entuziasmat de posibilitatea de a face parte din aceeași echipă cu Mbappe și, mai mult, de a face parte dintr-o linie ofensivă strălucitoare, alături de starul francez și de Jude Bellingham.
Deși pentru Ancelotti va fi o adevărată provocare să evite disputele dintr-un vestiar plin de vedete, jurnaliștii spanioli erau siguri în februarie că fotbalistul își dorește să continue pe Santiago Bernabeu, lucru confirmat acum.
Planul lui Vinicius Junior este acela de a fi titular la Real Madrid în următoarea stagiune, în care va vedea dacă se va încadra în "tridentul de lux" pregătit de Florentino Perez. În cazul în care orgoliile vor fi prea mari, iar echipa va fi afectată de neînțelegeri, brazilianul ar putea fi pus pe lista de transferuri în iarnă sau la finalul sezonului viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo