Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Simeone, întrebat despre Joao Felix înaintea duelului cu Barcelona! Cum a reacționat

Bianca Dumitru

Publicat 16/03/2024 la 20:13 GMT+2

Atletico Madrid va primi duminică seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Barcelona, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din La Liga. Înaintea partidei, Diego Simeone a vorbit despre atmosfera din lotul său după victoria cu Inter, dar și despre dubla cu Borussia Dortmund, din sferturile Champions League.

Diego Pablo Simeone en rueda de prensa en la previa del Atlético de Madrid-FC Barcelona de la 29ª jornada de LaLiga.

Credit imagine: EFE

Atletico Madrid o va înfrunta duminică seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Barcelona, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din La Liga. Cele două echipe sunt vecine de clasament, fiind despărțite de doar 6 puncte în acest moment, catalanii fiind pe locul 3, iar madrilenii pe locul 4.
Înaintea duelului cu Barcelona, Diego Simeone a vorbit la conferința de presă, printre altele, despre care este starea jucătorilor săi după victoria obținută la penalty-uri în fața celor de la Inter, în optimile Champions League.
Tehnicianul a spus că echipa lui s-a recuperat după efortul depus miercuri și că va face tot posibilul pentru a-i pune probleme Barcelonei, care în meciul tur s-a impus acasă cu 1-0.
"La Liga ne cere să fim foarte atenți. Campionatul este complicat pentru că și Bilbao, și Real Sociedad vin foarte puternici din urmă. Trebuie să ne concentrăm pe o echipă care joacă foarte bine și care ne-a pus probleme în ultimele jocuri. Sperăm să ducem jocul pe un drum pe care putem noi să le punem probleme.
Nu va fi același joc ca în tur. Barcelona a adunat și ea destule meciuri. Avem nevoie de intensitate, zilele trecute am câștigat multe dueluri și trebuie să continuăm pe această linie", a declarat Simeone, citat de Marca.
Jurnaliștii din Spania nu au ratat momentul pentru a-l întreba pe antrenorul lui Atletico și despre Joao Felix, fotbalist împrumutat în acest sezon de madrileni pe Camp Nou. Tehnicianul a avut un răspuns diplomat, concentrându-se mai mult pe ceea ce își dorește de la echipa sa.
"Sunt foarte respectuos față de jucătorii celorlalte echipe, nu am o părere despre niciunul dintre ei și acesta nu va fi o excepție. Ne-am gândit să ne refacem echipa după efortul depus într-un meci frumos și plecând de la acel efort sperăm să reușim un meci mare."
Citește și:

Simeone, despre duelul cu Borussia Dortmund din sferturile UCL

Antrenorul argentinian a fost întrebat, printre altele, și despre tragerea la sorți de ieri a duelurilor din sferturile de finală ale Champions League. Simeone a spus că se așteaptă la un meci greu contra celor de la Borussia Dortmund, în special în returul care va avea loc în Germania.
"Am picat cu o echipă puternică, nemții sunt mereu puternici, va fi o atmosferă grozavă în manșa secundă, așa că avem nevoie de un meci bun în primul tur.
Borussia Dortmund este o echipă care a luptat pentru titlul de campioană anul trecut și care sezonul acesta stă ca noi în clasament... Va fi greu", a adăugat Diego Simeone.
Trebuie punctat faptul că Atletico Madrid a avut prestații destul de slabe în acest sezon în meciurile din deplasare, înregistrând 5 victorii, 5 remize și 9 înfrângeri, în toate competițiile.
Dubla cu Borussia Dortmund din sferturile Champions League se va disputa luna viitoare. Meciul tur este programat la Madrid, pe 10 aprilie, iar returul are loc în Germania, pe 16 aprilie.
Învingătoarea din acest sfert va juca în semifinalele competiției cu echipa care se va impune în dubla dintre Barcelona și PSG.
Cine câștigă trofeul UEFA Champions League în 2023/2024?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo