Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Doi jucători de la Girona au ajuns la spital direct de la antrenament, după o ciocnire violentă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/04/2024 la 14:34 GMT+3

Ultimul antrenament al Gironei s-a lăsat cu un accident grav între doi jucători. Yan Couto și Juanpe s-au dat cap în cap, iar cei doi au fost transportați imediat la spital. Antrenorul Michel a recunoscut că "nu arată bine".

Yan Couto, en el Granada-Girona.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Doi jucători ai Gironei au fost transportați la spital direct de la antrenament, după ce s-au dat cap în cap în timpul unui exercițiu. Fundașii Yan Couto și Juanpe s-au lovit puternic și au avut nevoie de tratament medical.
Antrenorul Michel a părut îngrijorat de accidentul produs între cei doi: "Couto și Juanpe s-au ciocnit cap în cap, iar acum sunt la spital, arată rău", a declarat acesta, citat de Daily Mail.
Totuși, clubul a revenit cu un comunicat care i-a liniștit pe fanii Gironei: "Juanpe și Couto au suferit un șoc puternic într-un joc desfășurat în cadrul antrenamentului de astăzi și au fost transportați la spital, de unde au fost deja externați".
Citește și:

Girona, la un pas de Liga Campionilor

Cei doi vor rata, cel mai probabil, următoarea deplasare a catalanilor. Girona o va întâlni pe Las Palmas mâine, de la ora 15:00. Couto și Juanpe nu vor putea fi convocați din cauza protocolului privind comoțiile suferite la nivelul capului.
Girona se află în fața unei performanțe istorice. Catalanii antrenați de Michel se află pe locul 3 în La Liga, iar în ultima etapă și-au asigurat pentru prima oară în istorie participarea în cupele europene.
Lider pentru o perioadă destul de lungă în startul sezonului, Girona țintește sus și are ca obiectiv participarea în următorul sezon al Ligii Campionilor. Catalanii mai au nevoie de 8 puncte în ultimele 6 etape din campionat pentru a-și asigura cel puțin locul 4 la finalul stagiunii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo