Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eden Hazard a rămas "fără energie"! Cel mai scump transfer din istoria lui Real Madrid se gândește la retragere

Bianca Dumitru

Publicat 30/08/2023 la 11:03 GMT+3

Eden Hazard este liber de contract de la începutul lunii iulie, atunci când și-a încheiat înțelegerea cu Real Madrid. Belgianul a avut destule oferte interesante în această vară, dar nu mai are energie să înceapă o nouă provocare, gândindu-se chiar la retragere.

PARIS, FRANCE - MAY 27: Karim Benzema and Eden Hazard of Real Madrid walk down the tunnel during the Real Madrid Training Session at Stade de France on May 27, 2022 in Paris, France. Real Madrid will face Liverpool in the UEFA Champions League final on Ma

Credit imagine: Getty Images

Eden Hazard este foarte aproape să pună capăt carierei sale sportive. Belgianul a rămas liber de contract la începutul lunii iulie, atunci când și-a încheiat înțelegerea cu Real Madrid.
Presa din Spania a anunțat acum că, deși ar fi avut destule oferte interesante în această vară, Hazard și-ar fi pierdut din energie și motivație și ar lua tot mai tare în considerare să se retragă.
Conform jurnaliștilor de la As.com, belgianul a fost dorit de echipe din Statele Unite, Arabia Saudită, Anglia, Spania, Franța și Scoția. Printre echipele care s-au aflat pe urmele lui Hazard în această perioadă de mercato se numără Inter Miami sau Lille, care și-ar fi dorit să-l readucă în Ligue 1.
Fotbalistul ar fi dat de înțeles că are o mare îndoială cu privire la revenirea "în această lume". Surse din preajma fotbalistului au dezvăluit că belgianul "nu ar mai avea energia să încerce din nou".
În ciuda numeroaselor încercări ale mai multor cluburi de a-l readuce pe scenă, Eden Hazard nu a luat încă nicio decizie și ar fi tot mai tentat să-și ia rămas bun de la fotbalul profesionist.
Citește și:

Eden Hazard, cel mai scump transfer din istoria lui Real Madrid

Ajuns la 32 de ani, Eden Hazard a avut evoluții dezamăgitoare în tricoul celor de la Real Madrid și a plecat liber de contract de pe Santiago Bernabeu, fiind doar o umbră a ceea ce a reprezentat în trecut.
Hazard ajungea la Real Madrid în 2019, din postura unui jucător fabulos, care a petrecut 7 sezoane la Chelsea. 115 milioane de euro au plătit "galacticii" pentru el, belgianul fiind cel mai scump transfer din istoria clubului.
Eden Hazard a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în perioada în care a jucat la Chelsea (2012-2019), dar cariera sa a luat-o la vale în momentul în care a semnat cu Real Madrid, unde era văzut ca înlocuitorul perfect pentru Cristiano Ronaldo, care tocmai plecase la Juventus.
La finalul anului trecut, fotbalistul și-a anunțat și retragerea de la prima reprezentativă imediat după Campionatul Mondial din Qatar, unde Belgia a dezamăgit crunt, nereușind să treacă de faza grupelor. Hazard a îmbrăcat de 126 de ori tricoul "dracilor roșii", marcând 33 de goluri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo