Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ferran Torres, dorit în Premier League! Atacantul Barcelonei, tot mai aproape de plecare

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/11/2023 la 14:52 GMT+2

Ferran Torres s-ar putea despărți de FC Barcelona chiar în această iarnă. Mai multe echipe din Premier League și-au manifestat interesul pentru atacantul spaniol de 23 de ani. Catalanii ar fi dispuși să renunțe la Torres pentru o sumă apropiată de cea pe care au plătit-o pentru serviciile acestuia, în urmă cu doi ani.

Barcelona's Ferran Torres

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Dintre echipele din Anglia care urmăresc situația lui Ferran Torres, Newcastle pare să fie cel mai aproape de a-l transfera pe fotbalist. Fichajes anunță că echipa antrenată de Eddie Howe va oferi până la 40 de milioane de euro pentru transferul atacantului.
Barcelona ar putea să accepte o asemenea ofertă, având în vedere problemele financiare de la club. Ferran Torres nu s-a ridicat la așteptările conducerii în cei aproape doi ani petrecuți în tricoul "blaugrana".
Astfel, Newcastle își va putea întări linia ofensivă, decimată de accidentări. În acest moment, dintre toți jucătorii de atac ai lui Eddie Howe, doar Anthony Gordon și Miguel Almiron sunt apți. "Coțofenele" trec printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza numărului mare de indisponibilități.
Citește și:

Ferran Torres, aproape de revenirea în Anglia, la Newcastle

Internaționalul spaniol pare să nu-și fi găsit nici în acest moment locul în echipa Barcelonei. Încercat atât ca extremă stângă, cât și pe poziția de vârf fals, Torres nu a reușit să dea randament pe niciuna dintre aceste poziții.
În afară de câteva sclipiri, perioada petrecută de acesta la Barcelona a fost una plină de critici, din cauza prestațiilor neașteptat de slabe. Torres a jucat 87 de meciuri pentru catalani, reușind să marcheze 19 goluri și să ofere 11 assist-uri.
Ajuns la Barcelona de la Manchester City pentru 55 de milioane de euro, Ferran Torres a avut un start de sezon promițător. Acesta a marcat 2 goluri în La Liga, intrând de pe banca de rezerve, dar când a trebuit să fie titular, din cauza accidentării lui Lewandowski, acesta a fost inexistent în fața porții. Torres a marcat ultima oară în meciul cu Shakhtar Donesk în Liga Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo