Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Griezmann a primit un cadou impresionant după ce a intrat în istoria lui Atletico! "Îl meriți"

Bianca Dumitru

Publicat 14/02/2024 la 19:08 GMT+2

Antoine Griezmann, care a devenit în ianuarie cel mai bun din istoria lui Atletico Madrid, a primit un cadou special de la Memphis Depay. Surpriza l-a emoționat pe francez, iar imaginile au fost publicate pe rețelele de socializare.

Antoine Griezmann, Memphis Depay (Atletico Madrid)

Credit imagine: Twitter

Antoine Griezmann a intrat în ianuarie în istoria lui Atletico Madrid. Francezul a devenit cel mai bun marcator al clubului, depășind recordul de 173 de reușite al lui Luis Aragones.
Pentru performanța sa, fotbalistul de 32 de ani a primit numeroase laude, dar astăzi Griezmann a primit și un cadou special.
Memphis Depay i-a făcut o surpriză impresionantă coechipierului său. Olandezul i-a oferit un inel în stilul celor pe care le obțin campionii din NBA.
Ideea acestui cadou a avut la bază și pasiunea pe care Griezmann o are pentru liga americană de baschet, astfel că francezul s-a emoționat foarte tare atunci când a văzut darul.
Citește și:

Depay, cadou impresionant pentru Griezmann

"Îl meriți. Știu cât de mult înseamnă pentru tine. Acest club, fanii, orașul. În plus, știu cât de mult iubești NBA-ul", a zis Depay, în timp ce Griezmann se uita uluit la cadoul primit.
Când a văzut inelul, francezul nu a putut să spună decât: "O să plâng", fiind vizibil emoționat.
Antoine Griezmann și Memphis Depay au o relație apropiată, cei doi cunoscându-se pe vremea când jucau la Barcelona. Ulterior, ei s-au întâlnit la Atletico, unde evoluează împreună de anul trecut.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo