Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Hattrick-ul" lui Robert Lewandowski aduce victoria pentru FC Barcelona contra Valenciei!

Eurosport
DeEurosport

Publicat 30/04/2024 la 00:11 GMT+3

FC Barcelona a câștigat meciul de pe teren propriu, disputat în compania Valenciei, cu scorul de 4-2. Derby-ul catalan a fost unul plin de evenimente. Cei doi portari au greșit decisiv în prima repriză, iar Robert Lewandowski a făcut diferența cu trei goluri marcate în al doilea act.

Barcelona's Polish forward #09 Robert Lewandowski celebrates after scoring his team's third goal during the Spanish league football match between FC Barcelona and Valencia CF at the Estadi Olimpic Lluis Companys in Barcelona on April 29, 202

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Gazdele au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Fermin Lopez, titularizat în fața lui Pedri. Tânărul absolvent al "La Masia" a marcat al 5-lea său gol din acest sezon de La Liga cu o lovitură de cap, la centrarea ideală a lui Raphinha.
Minutul 27 a adus un moment rar văzut la un portar ca Ter Stegen. Germanul a încercat să salte balonul peste Hugo Duro, dar nu i-a ieșit acest dribling, iar atacantul Valenciei a profitat, marcând cu poarta goală.
Oaspeții au reușit să treacă chiar și în avantaj, în minutul 38. Pepelu a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă comisă de Ronald Araujo. Repriză s-a încheiat însă cu o eliminare în tabăra Valenciei. Portarul Mamardashvili a comis un henț în afara careului, după o preluare greșită, iar georgianul a primit cartonașul roșu abia după analiza VAR.
Citește și:

Lewandowski, decisiv pentru Barcelona

Omul în plus s-a văzut încă din primele minute ale reprizei secunde. Robert Lewandowski a reușit să înscrie cu o lovitură de cap, pe spate, la un corner executat de Ilkay Gundogan. Atacantul polonez a fost aproape de "dublă" dintr-o fază similară, dar de această dată Jaume Domenech a scos de sub transversală.
Lewandowski a reușit să marcheze golul de 3-2, până la urmă, în minutul 82. Atacantul catalanilor a înscris tot cu o lovitură de cap. Portarul Valenciei a ieșit greșit, iar Lewandowski a profitat. Același Lewandowski a închis tabela la scorul de 4-2, transformând o lovitură liberă de la 20 de metri în prelungiri. În urma acestei victorii obținute în superioritate numerică, Barcelona revine pe locul 2 în La Liga, la două puncte în fața Gironei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo