Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Horațiu Moldovan, încurajat după transferul la Atletico Madrid! "Fantastic! A ales foarte bine"

Bianca Dumitru

Publicat 24/01/2024 la 07:43 GMT+2

Portarul Rapidului, Horațiu Moldovan, a prins transferul carierei, ajungând la un acord cu Atletico Madrid, echipă căreia este așteptat să i se alăture în aceste zile. Gică Popescu și Helmut Duckadam au analizat mutarea, vorbind despre alegerea făcută de goalkeeper-ul român care nu are șanse foarte mari să fie titular în echipa lui Diego Simeone.

Horațiu Moldovan, Rapid

Credit imagine: Getty Images

Horațiu Moldovan a ajuns săptămâna trecută la un acord cu Atletico Madrid, iar luni a plecat în Spania, unde a susținut deja vizita medicală, fiind așteptat să se alăture lotului lui Diego Simeone și să fie prezentat oficial cât mai curând.
Transferul portarului care a contribuit semnificativ la calificarea României la EURO 2024 a fost comentat acum de Gică Popescu și de Helmut Duckadam.
Președintele celor de la Farul Constanța, care a jucat în Spania la Barcelona, a spus că deși Moldovan nu are șanse acum să fie titular la Atletico, în fotbal se poate întâmpla orice, ivindu-se vreo oportunitate pentru ca românul să se facă remarcat.
"Nu s-a întâmplat niciodată la mine așa ceva. Am jucat la toate echipele la care am fost și nu am considerat vreodată că o să fiu rezervă. Am fost la Barcelona cu o încredere incredibilă și în șase luni am devenit căpitan.
Dacă nu ai personalitate în vestiar, nu poți nici în Liga a 2-a. Nu aș fi acceptat pentru că nu m-aș fi considerat niciodată rezervă. Nu cred că i-au zis că o să fie rezerva lui Oblak. Nu s-a dus ca rezervă.
Fotbalul este imprevizibil. Poate se accidentează Oblak și joacă titular, poate face un turneu final bun, câștigă Atletico Madrid campionatul, Doamne ferește, și aia e", a spus Gică Popescu, potrivit DigiSport.
Citește și:

Duckadam, încântat de transferul lui Moldovan la Atletico Madrid

La rândul său, Helmut Duckadam s-a arătat încântat de alegerea făcută de Horațiu Moldovan, declarându-se bucuros că portarul român a primit o astfel de ofertă.
Fostul mare goalkeeper de la Steaua a spus că decizia de a semna cu Atletico a fost cea mai bună, cu toate că nu are locul asigurat în primul 11, această mutare urmând a-l ajuta, pe viitor, să ajungă la o echipă și mai bună.
"Excepțional! Bravo lui. Mă bucur că a avut această ofertă. Mă bucur că a acceptat-o. Și-a rezolvat problemele pentru el și familia lui. De la Atletico nu poate decât să meargă la o echipă și mai bună din Europa. Un pas fantastic.
El va trebui să se pregătească și să aștepte. Fotbalul îl faci de plăcere, în primul rând, și în al doilea rând, să îți întreți familia. Nu cred că cineva vrea să facă doar performanță fără să-și asigure familia pe viitor. Eu cred că a ales foarte bine", a spus Helmut Duckadam pentru Sport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo