Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil! De ce nu aveau voie cei de la Real Madrid să vorbească cu Messi în timpul meciurilor

Bianca Dumitru

Publicat 15/11/2023 la 17:45 GMT+2

Lionel Messi a început în vară un nou capitol al carierei sale, semnând cu Inter Miami. Perioada petrecută de argentinian la Barcelona nu a fost, însă, uitată, iar Marcelo a dezvăluit recent cum încercau cei de la Real Madrid să îl oprească în meciurile directe.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo în Real Madrid - Barcelona (2015)

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a părăsit în vara acestui an fotbalul european, alegând să semneze cu Inter Miami, după doi ani petrecuți în tricoul celor de la PSG.
Deși acum atrage toate privirile în MLS, perioada petrecută de argentinian la Barcelona nu a fost uitată, acei ani fiind un capitol senzațional în amintirea fanilor clubului blaugrana și a fotbaliștilor care l-au avut ca adversar, de-a lungul timpului, pe Messi.
Recent, Marcelo și-a amintit de confruntările cu fostul decar al Barcelonei. Brazilianul care a petrecut 15 ani la Real Madrid a dezvăluit pentru Charla Podcast ce strategie aveau "galacticii" în meciurile cu echipa lui Messi.
Fostul căpitan al echipei blanco a spus că fotbaliștii de pe Santiago Bernabeu nu aveau voie să vorbească cu starul argentinian în timpul partidelor, încercând să evite să-l supere.
"Messi nu vorbea în timpul jocurilor și eu încercam să nu vorbesc cu el pentru că era tăcut. Am spus mereu că ar trebui să-l lăsăm în pace, pentru că dacă ne-am hotărî să îl provocăm, l-am enerva, iar dacă se supăra, devenea din ce în ce mai greu de manevrat", a dezvăluit brazilianul, citat de Sport.es.
Citește și:

MESSI LE-A FĂCUT O PROMISIUNE FANILOR LUI INTER MIAMI

Lionel Messi a jucat în weekend ultimul meci din acest an în tricoul lui Inter Miami, în fața propriilor suporteri, evoluând într-o partidă amicală împotriva celor de la New York City. Cu ocazia acestui duel, argentinianul a beneficiat de un moment festiv și și-a prezentat cel de-al optulea Balon de Aur în fața fanilor din America.
Fotbalistul a ținut și un discurs pe teren și a făcut un anunț extrem de important legat de viitorul său și de zvonurile care îl asociau cu o revenire la Barcelona. Messi a vorbit despre cât de bine se simte la Miami și despre cum va arăta echipa sa anul viitor, dând astfel de înțeles că nu ia în considerare întoarcerea pe Camp Nou prea curând.
"Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din Miami pentru tratamentul pe care l-am primit în aceste luni... Atât eu, cât și familia mea. M-ați făcut să mă simt ca acasă. Este un oraș în care mă simt foarte bine, așa că vă mulțumesc foarte mult!
Suntem împreună de foarte puțin timp, dar deja am câștigat un trofeu. Este ceva important pentru ceea ce urmează anul viitor, ne dă posibilitatea de a juca în turnee importante.
Anul viitor va fi mult mai bun, vom continua să ne bucurăm, vom continua să câștigăm titluri și sper că ne veți fi alături așa cum ați făcut-o în aceste luni. Este grozav să vă avem în preajmă", a declarat Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo