Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jules Kounde va rata meciurile Franței din preliminarii! Fundașul Barcelonei s-a accidentat la genunchi

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/10/2023 la 14:16 GMT+3

Jules Kounde s-a accidentat în timpul meciului de duminică seară dintre Granada și Barcelona, terminat la egalitate, 2-2. Francezul a ieșit de pe teren în minutul 44, după ce a resimțit dureri în zona genunchiului. Fundașul nu va putea să ia parte la meciurile naționalei Franței din această pauză internațională.

Jules Kounde lors de Barcelone-Cadix en Liga

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
FC Barcelona trece printr-o perioadă delicată, cu mulți jucători importanți accidentați. Începutul de sezon a fost unul greu pentru Xavi, care a pierdut pe rând jucători precum Pedri, Frenkie de Jong, Raphinha sau Robert Lewandowski.
Ultimul jucător al echipei catalane care s-a alăturat acestei liste este Jules Kounde. Fundașul francez a acuzat dureri la genunchi în finalul primei reprize a meciului de la Granada, fiind nevoit să părăsească terenul. Kounde a fost înlocuit de Ronald Araujo, revenit recent după o accidentare.
Xavi a asigurat după meci că accidentarea jucătorului de 24 de ani nu este una serioasă, dar acesta a fost scos din lotul Franței pentru meciurile din această pauză internațională, conform Mundo Deportivo.

Kounde, înlocuit de Disasi la națională

În locul apărătorului cu 23 de selecții pentru echipa națională a Franței a fost convocat Axel Disasi, de la Chelsea. Fostul căpitan al lui AS Monaco a debutat pentru echipa lui Didier Deschamps în urmă cu un an, iar în vară s-a transferat la Chelsea pentru suma de 45 de milioane de euro.
Selecționata "Cocoșului" va disputa în această lună un meci din preliminariile EURO 2024, în compania reprezentativei Țărilor de Jos, iar apoi va juca un amical contra Scoției.
Citește și:
Mai multe investigații vor fi făcute în următoarele 24 de ore pentru a se determina adevărata gravitate a accidentării lui Jules Kounde, dar și perioada pe care acesta va trebui să o petreacă în afara terenului.
Kounde a ajuns la FC Barcelona în urmă cu un sezon de la Sevilla. Catalanii au plătit 50 de milioane de euro pentru serviciile francezului, care joacă atât fundaș central, cât și lateral. În 51 de meciuri în tricoul "blaugrana", Kounde a marcat de două ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo