Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul care s-ar întoarce pe loc la Barcelona: "Dacă Xavi mă sună, până să închidă regrete, o să vin"

Andrei Nicolae

Publicat 14/11/2023 la 23:45 GMT+2

Barcelona a devenit un club de suflet pentru extrem de mulți jucători, chiar dacă unii dintre ei nu mai evoluează în prezent pe Camp Nou. Unul dintre aceștia este Pedro, fotbalist care a evoluat șapte ani la echipa mare de pe Camp Nou. Ibericul a mărturisit că și-ar dori să se retragă în tricoul blaugrana și că nu ar refuza o ofertă de la Xavi sub nicio formă.

Barcelona's forward Pedro Rodriguez celebrates their equalizer goal with teammates during the UEFA Champions League quarter final second-leg football match FC Barcelona vs Paris Saint-Germain at Camp Nou stadium in Barcelona on April 10, 2013 (AFP)

Credit imagine: AFP

Pedro s-a atașat extrem de mult de Barcelona, club pentru care a evoluat încă de la juniori, mai exact de la Under-19. Ulterior, ibericul a intrat în lotul Barcelonei C, după care a fost promovat la echipa secundă, iar în 2008 a ajuns la formația mare de pe Camp Nou.
Acolo, aripa dreaptă a fost un jucător extrem de important în echipa lui Guardiola care a cucerit tot ce se putea, marcând de 99 de ori și oferind 62 de pase decisive în 321 de meciuri. Barcelona a intrat astfel cu siguranță în sufletul lui Pedro, iar acest lucru a fost certificat chiar de el, după ce a mărturisit că și-ar dori să se retragă în culorile blaugrana.
Citește și:

Pedro nu ar spune "nu" revenirii la Barcelona

Într-un interviu, jucătorul lui Lazio a spus în glumă că dacă Xavi l-ar suna să îl aducă înapoi la Barca, s-ar întoarce imediat pe Camp Nou, până ca fostul coleg să își regândească decizia. De asemenea, Pedro a analizat și situația actuală a clubului și mizează pe tinerii jucători, precum Lamine Yamal sau Gavi.
"Dacă imi spun (n.r. că mă vor), iar Xavi mă sună, până să închidă și să regrete, o să vin. Barca e casa mea, asta nu înseamnă că nu apăr 100% clubul la care mă aflu acum. Barca e echipa mea, îmi este foarte dificil să mă întorc, din cauza a mai mulți factori, din cauza vârstei, dar mi-ar plăcea.
Să mă retrag la Barca ar fi ceva spectaculos, dar din moment ce văd asta atât de dificil (n.r. de realizat), este ceva ce nu iau în considerare. Sunt tineri jucători cu un potențial mare și talent, precum Lamine Yamal, Gavi, Pedri, Balde și Araujo. Vor forma coloana echipei în următorii ani", a spus Pedro, potrivit Mundo Deportivo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo