Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jude Bellingham ar putea rata El Clasico! Riscă o suspendare importantă pentru un incident din meciul cu Getafe

Bianca Dumitru

Publicat 14/02/2024 la 20:58 GMT+2

Jude Bellingham, accidentat în această perioadă, riscă să primească o suspendare de până la 4 meciuri pentru un incident în care a fost implicat la începutul lunii februarie, în duelul cu Getafe, când l-a insultat pe Mason Greenwood.

Jude Bellingham intentando cortar una jugada a Mason Greenwood en el Getafe-Real Madrid.

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham, unul dintre cei mai buni jucători din acest sezon ai lui Real Madrid, s-a accidentat în weekend, în timpul meciului cu Girona, și ar urma să lipsească de pe teren circa 3 săptămâni.
Tânărul mijlocaș englez este în această perioadă și protagonistul unei anchete, la finalul căreia ar putea primi o suspendare de 4 meciuri.
Incidentul anchetat datează de la începutul lunii februarie, de la duelul dintre Real Madrid și Getafe, partidă contând pentru a 20-a etapă din La Liga.
În timpul acelui meci, Bellingham l-ar fi insultat pe adversarul său, Mason Greenwood, pe care l-ar fi numit "violator". Cei de la Getafe au raportat incidentul, iar anchetatorii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat.
Citește și:

Bellingham riscă o suspendare de 4 etape

Conform presei din Spania, citate de Daily Mail, pentru a lua o decizie corectă, oficialii Federației Spaniole de Fotbal au apelat la un expert în citirea buzelor.
Un specialist englez în domeniu a văzut și el imaginile și a declarat pentru sursa citată că este sigur "în proporție de 97%" că Bellingham a rostit acea insultă la adresa lui Greenwood.
În următoarele două săptămâni, anchetatorii vor lua o decizie și fie vor propune o sancțiune pentru fotbalistul lui Real Madrid, fie vor respinge plângerea făcută de cei de la Getafe. Ulterior, cluburile vor putea să conteste decizia în termen de 10 zile.
Dacă verdictul final va fi dat în a doua jumătate a lunii martie, iar Jude Bellingham va fi găsit vinovat, el ar putea rata, printre altele, meciurile cu Athletic Bilbao și Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo