Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kepa i-a cucerit! Suma pe care cei de la Real Madrid vor să o achite pentru transferul definitiv al portarului

Bianca Dumitru

Actualizat 23/10/2023 la 11:24 GMT+3

Kepa Arrizabalaga a ajuns în această vară la Real Madrid, după ce echipa de pe Bernabeu l-a împrumutat timp de un an de la Chelsea. Goalkeeper-ul spaniol a fost prezentat astăzi, marți, în cadrul unei conferințe de presă în care a vorbit despre noul său club și despre entuziasmul alături de care vine în La Liga.

Kepa, in his first trainning sesion as Real Madrid goalkeeper (Pic from Twitter account official Real Madrid)

Credit imagine: From Official Website

Kepa Arrizabalaga a fost prezentat oficial la Real Madrid la jumătatea lunii august, ibericii alegând să îl împrumute de la Chelsea până în vara lui 2024, după ce Thibaut Courtois s-a accidentat grav la genunchi.
Goalkeeper-ul de 28 de ani a avut prestații bune până acum în tricoul blanco, dovedindu-se a fi un jucător important al echipei lui Carlo Ancelotti. Astfel, oficialii de pe Santiago Bernabeu s-ar fi decis să încerce să-i obțină transferul definitiv.
Conform jurnaliștilor de la Defensa Central, citați de Fichajes.net, "galacticii" ar fi pregătiți să înainteze o ofertă pentru a se asigura că-l vor păstra pe Kepa în echipă pe termen lung.
Suma pe care ar fi dispuși șefii lui Real Madrid să o plătească în schimbul portarului de 29 de ani se ridică la 10 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă oficialii lui Chelsea vor accepta propunerea sau dacă fotbalistul va fi interesat să se transfere definitiv pe Bernabeu, în condițiile în care el va trebui să se dueleze cu Courtois pentru postul de titular, după revenirea belgianului.
Citește și:

REAL MADRID L-A ÎMPRUMUTAT PE KEPA ARRIZABALAGA DE LA CHELSEA

Contractul lui Kepa cu Chelsea este valabil până în 2025. Arrizabalaga deține recordul pentru cel mai scump portar din istorie, el ajungând pe Stamford Bridge în 2018, după ce londonezii le-au plătit celor de la Athletic Bilbao 80 de milioane de euro în schimbul său.
Goalkeeper-ul a avut mai multe perioade dificile la Chelsea, rămânând perioade îndelungate pe banca de rezerve, după unele gafe în serie comise în poarta "albaștrilor".
Totuși, ibericul a câștigat sezonul trecut lupta cu Mendy, care a și plecat de la Chelsea în această vară, astfel că se părea că Mauricio Pochettino va miza pe el.
Chelsea l-a transferat, însă, pe Robert Sanchez de la Brighton pentru 30 de milioane de euro și și-a perimis să renunțe la Kepa, eliberând o parte din bugetul de salarii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo