Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool i-a făcut o ofertă de nerefuzat lui Real Madrid! Cine e titularul de pe Bernabeu dorit de Klopp în Anglia

Bianca Dumitru

Publicat 27/06/2023 la 20:37 GMT+3

Real Madrid pare tot mai aproape de despărțirea de Federico Valverde, care este dorit de cluburi de top din Anglia. Jurnaliștii din Spania au anunțat că Liverpool este dispusă să plătească 90 de milioane de euro în schimbul mijlocașului.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-ar putea despărți în această vară de unul dintre titularii din echipa lui Carlo Ancelotti. Este vorba despre Federico Valverde, care are pe urmele sale două echipe de top din Anglia.
După ce s-a vorbit despre interesul lui Manchester City pentru mijlocașul uruguayan, jurnaliștii din Spania au anunțat acum că și Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool. De altfel, "cormoranii" ar fi făcut deja o ofertă substanțială pentru Valverde, în schimbul căruia sunt dispuși să plătească 90 de milioane de euro.
Fotbalistul de 24 de ani a ajuns într-o situație complicată pe Santiago Bernabeu după ce "galacticii" l-au adus pe Jude Bellingham și le-au prelungit contractele lui Toni Kroos și Dani Ceballos.
Madrilenii îi mai au în lot și pe Eduardo Camavinga și Aurelien Tchouameni, iar uruguayanul de 24 de ani are șanse destul de mici de a mai prinde un loc în echipa de start a lui Carlo Ancelotti.
Astfel, presa iberică a scris că cei de la Real Madrid ar fi tentați să accepte oferta șefilor lui Liverpool.
Citește și:

Guardiola i-a promis un loc în primul 11 la City lui Valverde

Săptămâna trecută, presa din Spania a anunțat că pe urmele lui Valverde se află și Manchester City. Campioana Angliei are în această vară un buget consistent pentru a face toate mutările pe care Pep Guardiola și le dorește.
Antrenorul consideră că mijlocașul de pe Santiago Bernabeu este un înlocuitor perfect pentru Ilkay Gundogan, care a plecat la Barcelona, lăsând un gol în echipa lui City.
Astfel, conform celor de la El Nacional, reprezentanții campioanei din Premier League ar fi luat deja legătura cu agenții lui Valverde, promițându-i că va avea un rol important pe Etihad și că va primi un salariu mai mare.
Rămâne de văzut care va fi destinația uruguayanului sau dacă acesta va continua la Real Madrid, club cu care mai are contract până în 2027.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo