Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca a dezvăluit "marea problemă cu care se va confrunta Real Madrid, după transferul lui Mbappe"

Bianca Dumitru

Publicat 18/08/2023 la 17:00 GMT+3

PSG și Kylian Mbappe au ajuns la un acord, cel puțin pentru moment, iar starul francez a fost reprimit în lotul echipei. În timp ce Luis Enrique s-a ferit să vorbească despre viitorul atacantului, jurnaliștii de la Marca au evidențiat o problemă cu care s-ar putea confrunta cei de la Real Madrid, dacă ar vrea să-l transfere vara viitoare.

Gdzie w nadchodzącym sezonie będzie grał Kylian Mbappe?

Credit imagine: Getty Images

PSG și Kylian Mbappe au fost în "război" deschis timp de câteva săptămâni, după ce starul a fost exclus din lot pe toată durata pregătirii noului sezon, pe motiv că refuză să semneze un nou contract și nici nu acceptă să părăsească echipa în această vară.
Mbappe nu s-a răzgândit cu privire la prelungirea contractuală, în ciuda ultimei oferte pregătite de șefii de pe Parc des Princes, dar cu toate astea a fost reprimit în lotul lui Luis Enrique, având șanse mari să debuteze mâine seară, contra celor de la Toulouse, în noul sezon din Ligue 1.
Francezul nu-și dorește să rămână mai târziu de vara anului viitor la Paris, intenționând apoi să semneze cu Real Madrid, club care s-a aflat în ultimii ani pe urmele sale. Jurnaliștii de la Marca au notat acum că "'galacticii" s-ar putea confrunta cu o problemă importantă dacă l-ar transfera pe Mbappe în 2024.
Concret, vara viitoare, atacantul ar urma să ajungă pe Santiago Bernabau gratis, liber de contract, dar abia pe la jumătatea lunii august, după o vară plină, extenuant.
Asta pentru că, după încheierea actualei stagiuni, în vara anului 2024 sunt programate atât Campionatul European de fotbal, cât și Jocurile Olimpice de la Paris, competiții la care este mai mult ca sigur că francezul va fi selecționat în echipele Franței.
Astfel, conform sursei citate, după o vară atât de plină, lui Mbappe nu-i va fi deloc ușor să pregătească optim sezonul 2024/25, având nevoie de odinhă și de timp pentru recuperare pentru a nu risca vreo accidentare gravă.
Potrivit jurnaliștilor din Spania, absența lui Mbappe din prima parte a sezonului viitor ar putea fi o mare problemă pentru Real Madrid, dar, chiar și-așa, e greu de crezut că "galacticii" vor refuza să-l transfere, mai ales în condițiile în care mutarea nu i-ar costa nimic.
Citește și:

Luis Enrique nu a dat niciun indiciu despre viitorul lui Mbappe

La conferința de presă dinaintea meciului cu Toulouse, primul în care Luis Enrique îl va avea la dispoziție pe Mbappe în noul sezon, antrenorul nu a dat niciun indiciu cu privire la viitorul fotbalistului.
Deși și-a arătat bucuria și entuziasmul de a lucra cu Mbappe, tehnicianul s-a ferit să dea un răspuns atunci când a fost întrebat dacă francezul va rămâne în lotul său și după 1 septembrie.
Luis Enrique nu și-a dorit să vorbească despre viitorul marelui star al celor de la PSG, dar în schimb a dat de înțeles că atacantul va fi folosit în meciul de sâmbătă seară, lăudând forma în care se află.
"L-am văzut pe Kylian perfect. Cu mare entuziasm și cu o stare de spirit foarte bună. Pentru mine, ca antrenor, este o bucurie și sunt încântat să am un jucător de talie mondială ca el în lot", a spus Luis Enrique, citat de Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo