Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mbappe a ales-o pe Real Madrid!" Anunțul făcut de jurnaliștii de la ziarul de casă al PSG-ului

Bianca Dumitru

Publicat 03/02/2024 la 20:18 GMT+2

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar această situație este tot mai interesantă pentru presa internațională. După săptămâni de speculații, ziarul de casă al parizienilor a anunțat în această seară că fotbalistul a bătut palma cu șefii lui Real Madrid.

Kylian Mbappé

Credit imagine: AFP

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar această situație a fost dezbătută intens de presa internațională, care a speculat mult în ultima vreme cu privire la viitorul fotbalistului.
În această seară, jurnaliștii de la ziarul de casă al campioanei Franței au făcut anunțul pe care îl așteptau toți fanii "galacticilor". "Kylian Mbappe a ales-o pe Real Madrid!", au scris cei de la Le Parisien, care au precizat că atacantul s-ar fi înțeles cu președintele clubului blanco, urmând a pleca la vară de pe Parc des Princes.
"Inevitabilul se va produce. Cea mai mare vedetă a fotbalului francez se va alătura celui mai mare club din lume în următorul sezon. În același timp, la Madrid domnește optimismul. În culise se poartă negocieri pentru stabilirea celui mai mare contract din vestiar, pentru căpitanul Franței.
Atacantul încearcă să își păstreze secretă decizia luată, gândindu-se la momentul potrivit pentru a face anunțul. Pe 14 februarie, PSG are meci acasă cu Real Sociedad, în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Champions League. Nimeni nu se îndoiește: Mbappe va da totul pentru câștiga toate trofeele posibile în acest sezon", au scris francezii.
Informația a fost preluată rapid și de cei de la Marca, spaniolii notând și că oficialii lui PSG sunt tot mai pesimiști și consideră că "bătălia este pierdută", mai ales pentru că fotbalistul nu a părut deloc interesat de a negocia cu francezii o prelungire de contract.
Citește și:

PSG I-A GĂSIT ÎNLOCUITOR LUI MBAPPE

În ultimele săptămâni, presa internațională a scris atât despre presupusele discuții dintre reprezentanții lui Mbappe și cei de la Real Madrid, cât și despre ce se întâmplă la PSG cu privire la acest subiect.
Unele publicații au insistat asupra faptului că parizienii îi vor mai face o ultimă ofertă lui Mbappe în încercarea lor de a-l convinge să mai rămână în Franța. Altele, în schimb, au notat că șefii de pe Parc des Princes și-au cam pierdut speranța că vor mai putea conta pe Kylian și sunt tot mai concentrați asupra căutărilor unui înlocuitor pentru atacantul francez.
Astfel, cei de la The Athletic au scris că una dintre țintele oficialilor campioanei din Ligue 1 este Marcus Rashford, pe care l-au mai vrut și în 2022, când englezul a preferat să-și prelungească înțelegerea cu Manchester United.
Lucrurile stau diferit acum, când atacantul de 26 de ani are un sezon slab sub comanda lui Erik ten Hag, prestațiile sale determinându-i pe șefii de pe Old Trafford să ia decizia de a nu se mai opune plecării lui de la echipă.
Cel mai probabil, Marcus Rashford va fi abordat de cei de la PSG după ce Kylian Mbappe va anunța decizia pe care a luat-o în privința viitorului său. Dacă va merge în Franța, englezul va fi la prima experiență în afara Premier League, el jucând până acum doar la United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo