Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe la Real Madrid, acum sau niciodată! Până când are timp starul să spună DA mutării pe Bernabeu

Nicu Savin

Publicat 29/12/2023 la 22:46 GMT+2

Peste numai două zile, Kylian Mbappe are dreptul de a semna cu orice club din lume, iar Real Madrid e gata să-i facă o nouă ofertă starului francez. Totuși, presa din Spania scris că șefii de pe Bernabeu vor pune o condiție clară, aceea ca atacantul să ofere un răspuns urgent și chiar să semneze contractul cât mai repede posibil.

Kylian Mbappé face à Newcastle

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe nu și-a prelungit deocamdată contractul cu PSG și sunt șanse din ce în ce mai mici să o facă. Peste numai două zile, starul are dreptul de a negocia și chiar a semna cu orice altă echipă, iar Marca anunță că Real Madrid nu a renunțat la ideea de a-l transfera.
Sursa citată notează că Florentino Perez are contract direct cu Mbappe, iar mama și avocatul său au purtat permanent discuții cu Jose Angel Sanchez, mâna dreaptă a președintelui Realului. Totuși, clubul madrilen și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu mai fi lăsat cu ochii în soare de francez, așa cum s-a întâmplat în 2022. Atunci, atacantul era dat ca sigur la Real, dar a ales să semneze prelungirea contractului cu PSG.

Mbappe, obligat să-i dea un răspuns rapid lui Real Madrid

De această dată lucrurile nu vor mai sta la fel, pentru că cei de la Real Madrid îi vor face o ofertă oficială încă din primele zile din ianuarie și îi vor acorda un timp relativ scurt pentru a da un răspuns. Cel târziu la jumătatea lunii ianuarie, Mbappe ar trebui să spună dacă acceptă sau nu să meargă la Real Madrid. Dacă va spune "DA", imediat se vor pregăti actele și mutarea secolului se va materializa. Dacă va ezita sau va spune "NU", starul francez nu va mai juca vreodată la cel mai galonat club din lume sau cel puțin nu în viitorul apropiat.
Condițiile financiare pe care Real Madrid e gata să i le ofere lui Mbappe sunt aceleași ca și în vara lui 2022: un salariu anual de 26 de milioane de € net și un bonus la semnătură în valoare de 130 de milioane de €. Niciun cent în plus. Dacă va semna prelungirea cu PSG, Mbappe va câștiga mai mulți bani, dar Realul nu va plusa deloc, presa iberică fiind de părere că Perez nu este disperat să-l aducă pe Mbappe. Dacă francezul o va face în condițiile dorite de madrileni va fi binevenit. Dacă nu, boardul de pe Berbabeu are încredere în jucătorii pe care îi are în curte sau în alții pe care îi are în vedere pentru un transfer.
Dacă va accepta propunerea Realului, Mbappe va deveni oricum cel mai bine plătit jucător din lot. În plus, ar urma să câștige sume mult mai mari din drepturile de imagine, deoarece Real Madrid oferă o expunere infinit mai mare decât PSG.
Așadar, în foarte puțin timp vom afladacă Mbappe va fi sau nu jucătorul lui Real Madrid din sezonul viitor. Impresia este că mingea este în terenul francezului. Clubul madrilen e într-o poziție excelentă și are încredere că va ieși bine indiferent de cum se va termina această "telenovelă" care durează de peste doi ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo