Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Michael Owen nu îl plasează pe Bellingham pe aceeași treaptă cu trei legende din fotbalul din Anglia. Ce a spus

Andrei Nicolae

Publicat 27/12/2023 la 13:25 GMT+2

Jude Bellingham are un prim sezon extraordinar alături de Real Madrid, mijlocașul englez fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători la momentul actual. Cu toate acestea, o figură importantă a fotbalului din Albion, Michael Owen, nu crede că jucătorul blanco merită pus deja în aceeași categorie cu legende precum Steven Gerrard, Frank Lampard și Paul Scholes.

ude Bellingham of Real Madrid looks on during the LaLiga EA Sports match between Deportivo Alaves and Real Madrid CF at Estadio de Mendizorroza.

Credit imagine: Getty Images

Jude Bellingham este unul dintre cele mai reușite transferuri realizate în ultima perioadă de Real Madrid, iar cifrele vorbesc pentru câștigătorul trofeului Golden Boy 2023. În sezonul actual, de când a venit pe Santiago Bernabeu, Bellingham a acumulat 21 de partide în tricoul blanco, în cadrul cărora a marcat de 17 ori și a oferit cinci pase decisive.
Fotbalistul de 20 de ani a doborât diverse borne în tricoul noii sale echipe și a demonstrat că va fi un pion important în viitorul sportului "rege". Michael Owen, fostul mare jucător din Anglia, a vorbit recent despre forma prin care trece Bellingham și deși s-a declarat un mare admirator al său, a spus că jucătorul Reaulului nu poate fi momentan plasat pe aceeași treaptă cu legende ale fotbalului din Albion, precum Steven Gerrard, Frank Lampard sau Paul Scholes.
Ultimul jucător englez care a cucerit Balonul de Aur, în 2001, a împărțit vestiarul cu toți cei trei jucători, respectiv cu Lampard la națională, iar cu Scholes și Gerrard și la nivel de club, la United și Liverpool. Owen a spus că Bellingham poate câștiga toate trofeele de echipă puse în joc alături de Real Madrid și Anglia în acest an, însă tot nu va fi la calibrul celor trei, dar ar câștiga cu siguranță Balonul de Aur.
Citește și:

Michael Owen, mesaj pentru Bellingham

"Chiar dacă o să câștige La Liga, Champions League și chiar și Campionatul European, nu va fi mai bun decât Gerrard, Lampard sau Scholes pe termen scurt. Nu va fi în 'liga' lor. (n.r Cu toate acestea) Ar câștiga Balonul de Aur și ar fi meritat.
Jucătorii ăștia au făcut-o (n.r. performanța) ani buni și nivelul lor nu a scăzut niciodată. Au câștigat mai multe titluri și au fost de asemenea și câștigători ai Ligii Campionilor. Jude este genial și nu există un admirator mai mare al lui decât mine, dar nu putem vorbi încă despre el ca fiind mai bun decât acești jucători.
Trebuie să facă asta pentru cinci, șase sau șapte ani încât să fie acolo sus, alături de ei", a spus fostul atacant englez, potrivit Marca.
Pentru Bellingham și Real Madrid, urmează partida din campionat cu Mallorca, de pe 3 ianuarie 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo