Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pique nu s-a mai abținut și i-a criticat pe șefii Barcelonei! Ce le-a reproșat fostul fundaș

Bianca Dumitru

Publicat 04/03/2024 la 23:12 GMT+2

Gerard Pique a comentat recent situația celor de la Barcelona. Fostul fotbalist a spus că oficialii clubului de pe Camp Nou nu ar trebui să le dea speranțe false fanilor, ci să le spună adevărul cu privire la ceea ce se întâmplă, pentru că suporterii au demonstrat că vor rămâne lângă echipă orice-ar fi.

Gerard Pique ist Investor bei Sorare

Credit imagine: SID

Gerard Pique s-a retras din fotbal în noiembrie 2022, dar a rămas aproape de fenomen. Recent, fostul fotbalist a comentat situația celor de la Barcelona, într-o discuție pe Twitch cu Ibai Llanos.
Conform celor de la Mundo Deportivo, fostul fundaș nu s-a ferit să spună exact ceea ce gândește, criticând conducerea clubului blaugrana cu privire la faptul că le dă speranțe deșarte suporterilor.
Pique a spus că fanii ar trebui să știe exact care este situația financiară a echipei pentru a nu se aștepta la transferurile unor jucători precum Erling Haaland sau Kylian Mbappe, în aducerea cărora ar trebui investite sute de milioane de euro.
În ceea ce privește academia clubului, fostul fotbalist a precizat că șefii de pe Camp Nou ar trebui să le dea încredere tinerilor jucători și să îi includă în echipa de seniori, pentru ca staff-ul tehnic să-și construiască planurile de viitor în jurul lor.
Citește și:

Pique, discurs dur la adresa Barcelonei

"Ceea ce vor oamenii de la Barcelona este să cunoască adevărul și să-l înfrunte. Dacă este adevărat că realitatea este aceasta, trebuie să o spunem. Ceea ce nu poți face este să vinzi o iluzie și să spui că vei câștiga Champions League, iar apoi să nu ai bani să concurezi.
Nu știu care e situația actuală a clubului, se pare că nu e una foarte bună, dar cred că fanilor le-ar plăcea să li se spună adevărul în față. Dacă le spui: 'Ascultă, nu este o perioadă grea și în următorii doi-trei ani vom trage din plin din La Masia'...
Dacă clubul chiar nu are nici un ban, ce poți face? Să zici: 'O să-l transferăm pe Haaland' este absolut cool, dar cum faci asta? Întotdeauna trebuie să spui realitatea, ceea ce se întâmplă cu adevărat, pentru că fanii au arătat de-a lungul istoriei clubului că au fost mereu acolo.
Mesajul ar trebui să fie că avem încredere în jucătorii din La Masia, care sunt fotbaliști foarte buni și talentați, că muncesc din greu și că vom încerca să dăm totul pentru a câștiga titlul", a adăugat Pique, care a subliniat faptul că obiectivul catalanilor nu poate fi niciodată acela de a termina pe locul 3 în clasamentul din La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo