Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, 3 puncte mari pe terenul lui Bilbao, în prima etapă! Bellingham a marcat la debut

Dani Morar

Publicat 13/08/2023 la 00:32 GMT+3

Real Madrid s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Athletic Bilbao, în prima etapă din La Liga. Rodrygo și Bellingham au marcat golurile echipei antrenate de Carlo Ancelotti, englezul debutând excelent în La Liga.

Jude Bellingham

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a început perfect noul sezon din La Liga și s-a întors cu 3 puncte de pe unul dintre cele mai grele terenuri din Spania. Formația din capitală a câștigat cu 2-0 în fața lui Athletic Bilbao, grație golurilor marcate de Rodrygo și Bellingham, în prima repriză.
În minutul 28, Rodrygo a insistat pentru o minge pentru care s-a mai luptat și Carvajal, în careul advers. Brazilianul a deschis scorul cu o execuție la colțul scurt.
Rodrygo a marcat de 4 ori în ultimele sale 4 meciuri în La Liga, cu unul mai mult decât în precedentele 27 de întâlniri în toate competițiile.
Camavinga a jucat meciul cu numărul 100 în tricoul lui Real Madrid în toate competițiile. Francezul a atins această bornă la doar 20 de ani, 275 de zile. 63 din precedentele 99 de partide au fost în campionat.
Bellingham, jucătorul adus în această vară de la Borussia Dortmund pentru 103 milioane de euro, a dublat avantajul echipei lui Ancelotti, după un corner. Englezul a reluat din voleu, iar mingea a lovit pământul înainte de a intra în poartă.
Bellingham este al treilea cel mai tânăr jucător care marchează la debutul pentru Real Madrid, în secolul 21, la 20 de ani și 44 de zile. Doar Rodrygo și Camavinga au înscris la vârste mai fragede.
Lucrurile nu au mers perfect până la capăt pentru Real, care l-a pierdut pe Eder Militao în debutul părții secunde. Fundașul brazilian a fost înlocuit în minutul 50, după ce s-a accidentat la genunchi.
Atheltic Bilbao – Real Madrid s-a încheiat 0-2, iar pentru Vinicius și compania urmează încă două deplasări, cu la Almeria și Celta Vigo. Madrilenii joacă primul meci acasă abia în etapa a 4-a, cu Getafe.
Citește și:

Bilbao – Real Madrid, echipele de start

  • Athletic Bilbao: Simon - De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue - Vesga, Ruiz de Galarreta - N. Williams, Gomez, Munian - I. Williams
    Antrenor: Ernesto Valverde

    Real Madrid: Lunin - Carvajal, Militao, Alaba, F. Garcia - F. Valverdem Tchouameni, Camavinga - Bellingham - Rodrygo, Vinicius Jr.
    Antrenor: Carlo Ancelotti
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo