Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a pregătit deja planul B pentru cazul în care nu-l transferă pe Mbappe nici vara asta

Bianca Dumitru

Publicat 05/08/2023 la 09:04 GMT+3

Kylian Mbappe este în vizorul celor de la Real Madrid de mai mulți ani, dar transferul său nu este încă sigur, francezul dorindu-și să mai rămână un an la PSG. Dacă nu-l vor putea aduce în această vară pe Santiago Bernabeu, "galacticii" au o variantă de rezervă: Dusan Vlahovic.

Florentino Perez (Real Madrid)

Credit imagine: facebook

Kylian Mbappe nu și-a prelungit contractul cu PSG, iar francezii vor să scape de el în această vară pentru că nu acceptă ideea de a-l pierde gratis la finalul sezonului viitor.
Fotbalistul nu vrea să plece încă de pe Parc des Princes, deși a avut oferte importante din punct de vedere financiar, dorindu-și să-și ducă înțelegerea la bun sfârșit.
Real Madrid este una dintre echipele care se află pe urmele lui Mbappe, dar pare greu de crezut că "galacticii" vor fi dispuși să le plătească parizienilor suma cerută (în jur de 200 de milioane de euro) în condițiile în care atacantul mai are un singur an de contract.
Jurnaliștii din Spania au anunțat că, dacă transferul nu se va realiza cât mai curând, madrilenii vor merge spre o variantă de rezervă pe care deja au identificat-o.
Cei de la Cadena SER, citați de Sport.es, au scris că șefii lui Real Madrid vor încerca să-l transfere în această vară pe Dusan Vlahovic, care nu a strălucit la Juventus, dar pe care "galacticii" l-au remarcat de când era la Fiorentina.
Conducerea de pe Santiago Bernabeu consideră că sârbul este un jucător care poate consolida linia de atac a echipei lui Carlo Ancelotti, slăbită de plecările lui Karim Benzema și Marco Asensio.
Trebuie menționat și că nici această mutare nu va fi foarte ieftină pentru vicecampioana Spaniei. Juventus a plătit peste 80 de milioane de euro pentru el și nu-i va da drumul pentru o sumă mult mai mică.
Cu toate astea, sârbul, care s-ar completa perfect cu Rodrygo și Vinicius, va fi o alternativă mai ieftină pentru cazul în care transferul lui Mbappe nu va fi posibil în această vară.
Citește și:

SPORT.ES: "MBAPPE I-A SPUS "DA" LUI CHELSEA"

Chelsea a fost singura formație care să vină cu o ofertă concretă pentru Mbappe, după ce atacantul francez a declinat propunerea lui Al Hilal.
Arabii se înțeleseseră cu PSG pentru 300 de milioane de euro și erau dispuși să îl aibă pe Kylian sub contract doar până în vara lui 2024, când acesta avea undă verde să meargă la Real Madrid. Doar că jucătorul campion mondial cu Franța în 2018 nu a considerat oportună o mutare în fotbalul arab, chiar dacă financiar ar fi avut de câștigat.
Todd Boehly a intrat pe fir și i-a oferit campioanei Franței o sumă importantă de bani și doi jucători în schimb, iar conducerea de pe Parc des Princes a dat de asemenea un răspuns favorabil. Cheia era, ca atare, din nou la Mbappe, care, după mai multe zile de gândire, i-a spus lui Chelsea că acceptă oferta.
Cel puțin asta au susținut în această săptămână jurnaliștii de la Sport.es, care au notat însă că mutarea nu e nici pe departe sigură. Pentru că Kylian e dispus să meargă pe Stamford Bridge, dar pentru doar un sezon, transmițându-i clar lui Boehly că din vara viitoare va merge pe Bernabeu.
Ca atare, deși are atât acordul lui PSG, cât și al jucătorului, Chelsea nu va cheltui o sumă atât de mare pentru un fotbalist care e dispus să evolueze la Londra pentru doar un an.
Există și varianta împrumutului, care i-ar surâde lui Boehly în condițiile date, dar PSG vrea să obțină o sumă de bani importantă pentru cel mai bun jucător din istoria grupării. Francezii mizează pe faptul că Mbappe va accepta în cele din urmă să se transfere în această vară, altfel se vede pus în fața unei situații neplăcute, în care nu ar mai juca niciun minut pentru PSG în sezonul viitor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo