Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid a spulberat orice emoție pentru titlu în La Liga! Victorie pe terenul lui Sociedad

Dani Morar

Publicat 26/04/2024 la 23:56 GMT+3

Real Madrid s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Real Sociedad și a făcut un nou pas spre titlul din La Liga. Clubul blanco a pus 14 puncte diferență față de Barcelona, care are și un meci în minus, dar nimic nu se mai poate întâmpla, cu 5 etape înainte de final.

Arda Güler (Real Madrid) against San Sebastian

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a devenit 99,99% sigură de titlul de campioană în La Liga. Formația antrenată de Carlo Ancelotti a câștigat un meci greu pe terenul lui Real Sociedad, scor 1-0, grație reușitei semnate de Arda Guler.
Partida a început pe o ploaie torențailă, iar gazdele au irosit prima mare ocazie după un sfert de oră. Kubo a primit o pasă foarte bună, dar s-a aflat în unghi și șutul său a fost respins în corner de Kepa.
Real Madrid a deschis scorul în minutul 30. Dani Carvajal a trimis slab pe jos în careul advers, dar apărătorii lui Sociedad nu au putut interveni și Arda Guler a reluat în plasă de la colțul lung.
Turcul a devenit al doilea cel mai tânăr jucător care începe ca titular la Real Madrid un meci de campionat în secolul 21 și reușește să marcheze, la 19 ani și 61 de zile. Rodrygo deține recordul, la 18 ani și 294 de zile, iar Jude Bellingham e pe 3, la 20 de ani și 44 de zile.
De asemenea, Dani Carvajal a ajuns la 7 goluri în care este direct implicat în acest sezon de La Liga, cel mai bun sezon din acest punct de vedere pentru fundaș. El a marcat de 4 ori și a reușit să ofere 3 pase decisive.
Real Sociedad a reușit să marcheze în minutul 32, dar reușita lui Kubo a fost anulată pentru un fault în atac. Gazdele au făcut un pressing năucitor, și au recuperat balonul, dar arbitrul a considerat că acest lucru nu s-a întâmplat regulamentar.
Sociedad a mai punctat o dată în repriza secundă, dar și acest gol a fost anulat pentru un offside. Real Sociedad – Real Madrid s-a încheiat 0-1, iar Vinicius și compania au titlul din La Liga asigurat și se pot concentra pe Champions League.
Citește și:

Real Sociedad – Real Madrid: Echipele de start

  • Real Sociedad: Remiro, Odriozola - Zubeldia - Le Normand, Galan - Turrientes, Zubimendi, Merino, Barrenetxea - Kubo, Oyarzabal.
Rezerve: Andre Silva, Aramburu, Ayesa, Becker, Elustondo, Gonzalez, Marrero, Mendez, Olasagasti, Pacheco, Sadiq, Zakharyan.
Antrenor: Imanol Alguacil.
  • RealMadrid: Kepa - Carvajal - Militao - Nacho - Fran Garcia, Tchouameni - Modric - Ceballos, Brahim - Joselu - Guler.
Rezerve: Bellingham, Camavinga, Fran, Kroos, Lucas, Lunin, Rudiger, Valverde, Vinicius Jr.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo