Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid - Almeria 3-2 | "Galacticii", revenire uluitoare cu ultima clasată. Tensiuni uriașe din cauza arbitrajului

Irina Aldea

Publicat 21/01/2024 la 19:25 GMT+2

Real Madrid a produs duminică o revenire de senzație în etapa cu numărul 21 din La Liga, în fața ultimei clasate, Almeria.

Carvajal & Rudiger, Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid s-a impus în etapa cu numărul 21 din La Liga în fața ultimei clasate, Almeria, cu scorul de 3-2. "Galacticii" au fost nevoiți să revină de la 0-2 într-un meci cu de toate: spectacol, goluri fabuloase, tensiuni și decizii de arbitraj controversate.
Meciul a început practic de la 0-1, după ce oaspeții au marcat unul dintre cele mai rapide goluri din acest sezon în La Liga, prin intermediul lui Largie Ramazani. Belgianul a înscris după o eroare a lui Nacho, dar și din cauza unei dezorganizări generale în apărarea gazdelor. Ultima clasată din La Liga a intrat la vestiare cu 2-0, după ce Edgar Gonzalez a marcat în minutul 43 un gol de generic pentru trupa lui Garitano.
Carlo Ancelotti a făcut trei schimbări la pauză (Joselu - Rodrygo, Diaz - Nacho, Garcia - Mendy), forțând schimbarea tabelei. În repriza secundă, arbitrul Maeso a dictat mai multe decizii controversate în defavoarea oaspeților, fapt care l-a făcut pe Garitano să-și iasă din minți în repetate rânduri.

Real Madrid și Almeria, show în etapa 21 din La Liga! Spectacol cu 5 goluri pe Bernabeu

Jude Bellingham a redus din diferență pentru gazde în minutul 56, din lovitură de la 11 metri, marcând primul său gol de la punctul cu var pentru Real în acest sezon, din trei încercări. Mai apoi, Vinicius Junior și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, în minutul 67, aducând egalarea.
Carvajal a înscris golul victoriei pentru gazde, în minutul 90+9, făcând ca tribunele să erupă pe Bernabeu. Pe durata partidei din etapa cu numărul 21, arbitrul Maeso a anulat două goluri, unul de fiecare parte. Grație acestui rezultat, madrilenii rămân pe locul 1, cu 2 puncte peste Girona. Pentru Real Madrid urmează duelul cu Las Palmas, în deplasare.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid – Almeria 3-2 | Echipele de start

  • Real Madrid: Kepa, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Tchouameni, Kroos, Valverde, Bellingham, Vinicius, Rodrygo. Rezerve: Camavinga, Ceballos, Diaz, Garcia, Guler, Joselu, Lucas, Lunin, Modric, Pineiro del Alamo. Antrenor: Ancelotti
  • Almeria: Maximiano, Pubil, Chumi, Edgar, Akieme, Lopy, Melero, Robertone, Arribas, Embarba, Suarez. Rezerve: Centelles, Embarba, Lazaro, Marino, Martinez, Melero, Pena, Pozo, Sanz, Suarez, Svidersky. Antrenor: Garitano
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo