Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, avertizată cu privire la transferul lui Mbappe! "O mare bătaie de cap pentru antrenor"

Bianca Dumitru

Publicat 13/04/2024 la 10:40 GMT+3

Kylian Mbappe este, conform presei internaționale, foarte aproape de transferul la Real Madrid, echipă cu care s-ar fi înțeles încă din februarie. Predrag Mijatovic, fost jucător pe Santiago Bernabeu, a vorbit despre riscurile la care se expun "galacticii" odată cu semnarea francezului.

Kylian Mbappe

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe va pleca în această vară de la PSG, din postura de jucător liber de contract, starul din Hexagon anunțând oficial, în februarie, clubul de pe Parc des Princes cu privire la decizia sa.
Ulterior, presa din Spania a scris că francezul va ajunge în sfârșit la Real Madrid, echipă care l-a curtat multă vreme. Acest posibil transfer a fost comentat în ultima vreme de multe voci din fotbal.
În această săptămână, Predrag Mijatovic a vorbit despre sosirea lui Mbappe pe Santiago Bernabeu, avertizându-i pe "galactici" că mutarea ar putea să aibă consecințe importante.
Fostul fotbalist muntenegrean a evidențiat faptul că atmosfera din vestiar ar putea fi perturbată de transferul starului francez, care i-ar putea complica alegerile lui Carlo Ancelotti, al cărui lot va fi plin de vedete care își vor dori să prindă minute.
"Cu siguranță vor începe presezonul cu toții, iar apoi vara va fi lungă. În plus, privind istoria lui Florentino Perez ca președinte, nu a avut niciodată probleme în a vinde jucători. Figo, Hierro, Raul, Casillas, Ramos... Mulți jucători au plecat, deși poate au fost netransferabili. Acesta este Real Madrid.
A avea șase jucători de top este o mare bătaie de cap pentru un antrenor. Asta poate strica puțin atmosfera din vestiar. Toată lumea crede că trebuie să joace, așa că este foarte complicat", a declarat Predrag Mijatovic, citat de Mundo Deportivo.
Citește și:

MBAPPE AR FI SEMNAT CU REAL MADRID ÎN FEBRUARIE

La începutul acestei luni, jurnaliștii de la Marca au făcut noi dezvăluiri despre înțelegerea dintre Mbappe și oficialii "galacticilor". Conform sursei citate, atacantul a semnat cu Real Madrid încă din februarie, când cele două părți au convenit asupra unui contract pe următoarele 5 sezoane.
Tot atunci, reprezentanții fotbalistului au stabilit cu șefii clubului de pe Santiago Bernabeu ca niciuna dintre părți să nu dezvăluie informații despre înțelegere atâta timp cât va mai exista o șansă ca Real Madrid și PSG să se întâlnească în Champions League, lucru care ar fi posibil doar în finală.
După ce s-a spus că fotbalistul vrea să fie prezentat pe Bernabeu înainte de EURO 2024, cei de la Marca au notat că acest lucru ar putea avea loc chiar luna viitoare. "Galacticii" s-ar putea folosi de toate aranjamentele care se vor face pe stadion la sfârșitul lunii mai, cu ocazia concertelor pe care Taylor Swift le va susține la Madrid, pentru a anunța transferul lui Mbappe.
Atacantul și-ar putea lua rămas bun de la fanii celor de la PSG în ultima etapă din Ligue 1, care e programată pe 18 mai, dar acest lucru depinde de parcursul echipelor în Champions League, pentru că dacă vor ajunge în finala programată pe 1 iunie, anunțul privind viitorul fotbalistului va fi amânat până în prima săptămână din iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo