Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid e "disperată" după un star în devenire din Premier League. Planul pus la cale de Florentino Perez

Andrei Nicolae

Publicat 18/03/2024 la 21:41 GMT+2

Real Madrid este una dintre cele mai puternice echipe din lume la momentul actual, însă formația blanco este în continuare în căutare de superstaruri sau staruri în devenire. Acum, Florentino Perez a "pus ochii" pe un jucător de top din Premier League, care a început recent să "strălucească" pentru clubul său.

Alejandro Garnacho of Manchester United celebrates with Rasmus Hojlund and Kobbie Mainoo of Manchester United after scoring his team's second goal during the Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on February 4.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid nu se satură să pună pe lista sa de transfeuri cei mai buni jucători de pe planetă sau cele mai interesante staruri în formare din lume. După ce și-a asigurat în proporție de 99,99% transferul lui Mbappe, echipa de pe Bernabeu a "țintit" un jucător tânăr de top, care evoluează în Premier League.
Este vorba despre Alejando Garnacho, tânărul de doar 19 ani de la Manchester United, care a început să joace din ce în ce mai bine în tricoul "diavolilor" în acest sezon. Argentinianul cu origini spaniole a ajuns pe Old Trafford în 2020 chiar de la rivala madrilenilor, Atletico, însă a debutat abia în urmă cu două sezoane.
Acum, Garnacho este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la United și și-a certificat statutul de star în formare, după ce în acest sezon s-a făcut remarcat cu șapte goluri și patru pase decisive, în 38 de meciuri. Fotbalistul de bandă e unul dintre oamenii de bază ai lui Ten Hag în acest moment, însă este posibil ca Real Madrid să îl aducă în curtea ei.
Citește și:

Când vrea Realul să facă mutarea decisivă pentru transferul lui Garnacho

Potrivit cotidianului Real Madrid Exclusivo, care a fost citat chiar de englezii de la Daily Mail, Florentino Perez și-l dorește extrem de mult pe Garnacho și și-a pregătit și un plan de atac pentru a negocia pentru semnătura argentinianului.
Oficialii echipei de pe Bernabeu ar vrea să se întâlnească alături de fotbalistul de 19 ani luna viitoare, când Real face deplasarea la Manchester pentru meciul din sferturile Ligii Campionilor, când madrilenii dau piept cu rivala lui United, City. Cele două cluburi se întâlnesc pe 17 aprilie, astfel că echipa din La Liga va avea timp să pregătească o ofertă concretă pentru Garnacho.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo