Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid face o nouă super-afacere! E la un pas să aducă la preț redus unul din cei mai buni jucători din lume

Dani Morar

Publicat 28/03/2024 la 13:35 GMT+2

Real Madrid este pe cale să încheie o nouă afacere extraordinară. Florentino Perez este un titan din punct de vedere managerial, iar acum e foarte aproape de a obține semnătura unuia din cei mai buni fundași din lume, plătind o sumă sub prețul pieței pentru transfer.

Bayern Munich's Canadian midfielder #19 Alphonso Davies and Manchester United's Portuguese defender #20 Diogo Dalot vie for the ball during the UEFA Champions League group A football match between Manchester United and FC Bayern Munich at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid se află într-o situație foarte bună din punct de vedere sportiv și, din sezonul viitor, poate beneficia de serviciile unuia din cei mai buni fundași din lume, care ar urma să ajungă la preț redus pe Santiago Bernabeu.
Este vorba despre Alphonso Davies, căruia îi expiră contractul cu Bayern Munchen în vara viitoare. Clubul i-a dat un ultimatum pentru a semna prelungirea, lucru deloc pe placul jucătorului și a agentului său, care a răbufnit la adresa bavarezilor. La pândă stă chiar Real Madrid, care are mari șanse să obțină semnătura canadianului, care nu e dispus să ia o decizie legată de campioana Germaniei până la finalul sezonului.
"Este nedrept să primim un ultimatum din partea lui Bayern. Vom decide cum vom proceda la finalul sezonului, atunci când există mai multă claritate. Este nedrept deoarece Alphonso este atacat.
Am fost aproape de a ajunge la un numitor comun acum un an. Apoi, toți cei din managemnetul clubului au fost schimbați. Nu ni s-a mai spus nimic timp de 7 luni. Cu toate că am încercat eu să contactez clubul în tot acest timp.
Acum primim un ultimatum și trebuie să dăm un răspuns în două săptămâni deoarece clubul este sub presiune și durează până se stabilizează din punct de vedere managerial? Nu e corect. Este un contract important pentru cariera lui Alphonso și nu putem lua decizia neștiind ce antrenor va avea în sezonul viitor și cum va arăta echipa. De aceea cred că e nedrept să primim un ultimatum", a declarat Huoseh, agentul jucătorului, pentru Bild.
Citește și:

Alphonso Davies a primit o ofertă de prelungire de la Bayern Munchen

Bayern Munchen i-a propus lui Davies un nou contract, valabil până în 2029, cu un pachet salarial de 14 milioane de euro brut pe sezon.
Fundașul stânga canadian dorește însă un salariu de 20 de milioane de euro pe an și, dacă nu va renunța la cererile sale "ridicole", va fi pus în vânzare la finalul acestui sezon, cu un an înainte de expirarea actualului său acord cu Bayern, conform sursei citate.
Real Madrid îl curtează de mult timp pe Alphonso Davies și ar putea profita de situație pentru a-și asigura serviciile fotbalistului nord-american.
Bayern Munchen așteaptă între 50 și 60 de milioane de euro în schimbul jucătorului, în timp ce Real ar fi dispusă să plătească mult mai puțin de 50 de milioane de euro, adaugă jurnaliștii Sky Sport.
Cei de la Bayern Munchen au un plan clar în ceea ce-l privește pe Alphonso Davies, pentru că nu-și doresc să treacă printr-un nou "caz Alaba", astfel că nu-l vor forța să rămână în Bundesliga până în vara anului 2025, riscând să-l piardă apoi gratis, ci vor asculta ofertele venite pe numele lui.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo