Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid îi pregătește un bonus uriaș lui Mbappe pentru Balonul de Aur! Benzema a primit de 15 ori mai puțin

Bianca Dumitru

Publicat 24/02/2024 la 14:09 GMT+2

Kylian Mbappe ar fi semnat deja cu Real Madrid, club la care ar urma să ajungă la vară. Presa internațională a anunțat că "galacticii" vor investia în total 500 de milioane de euro în transferul francezului, iar acum s-a scris că bonusul pentru câștigarea Balonului de Aur va fi uriaș, de 15 ori mai mare decât cel primit de Karim Benzema în 2022.

NANTES, FRANCE - FEBRUARY 17: Kylian Mbappe of PSG celebrates after scoring his team's second goal during the Ligue 1 Uber Eats match between FC Nantes and Paris Saint-Germain at Stade de la Beaujoire on February 17, 2024 in Nantes, France.

Credit imagine: Getty Images

"Telenovela Mbappe" este din ce în ce mai aproape de final, după ce fotbalistul i-a anunțat pe cei de la PSG că nu va mai continua pe Parc des Princes începând cu sezonul viitor.
Ulterior, la începutul acestei săptămâni, presa din Spania a scris că fotbalistul ar fi semnat deja un contract cu Real Madrid, înțelegându-se cu Florentino Perez, astfel că el va fi, în proporție de 99,9%, din vară, noul jucător al lui Carlo Ancelotti.
Potrivit presei din Spania, "galacticii" vor investi în total 500 de milioane de euro în aducerea lui Mbappe, chiar dacă PSG nu va primi niciun euro din partea clubului blanco. În această sumă sunt incluse salariile care îi vor fi plătite, bonusurile de performanță și prima de instalare.
Printre bonusuri se numără și unul pe care francezul ar urma să-l încaseze în cazul în care va câștiga Balonul de Aur în tricoul blanco. Conform presei din Franța, suma este în valoare de 15 milioane de euro, de 15 ori mai mare decât cea pe care a primit-o Karim Benzema în 2022, atunci când și-a adjudecat mult râvnitul trofeu.
Citește și:

MBAPPE VREA LA JO DE LA PARIS 2024

Conform presei internaționale, Mbappe și-a dat acordul pentru durata contractului, salariul și prima de instalare la Real Madrid, dar mai are de primit de la Florentino Perez două garanții înainte de a semna. Una dintre cerințele atacantului vizează participarea la Jocurile Olimpice.
Pentru a fi eligibil pentru formația antrenată de legendarul Thierry Henry, un jucător trebuie să se fi născut după 1 ianuarie 2001. Există însă 3 derogări privind limita de vârstă, iar fostul mare atacant al lui Arsenal și Barcelona vrea să-și întărească lotul cu Mbappe (25 de ani), Griezmann (32 de ani) și Varane (30 de ani).
Mai mult, din câte se pare, Kylian ar urma să fie port-drapelul țării gazdă, un lucru impresionant având în vedere ce mari campioni are Franța, iar după titlul mondial din 2018, din Rusia, atacantul vrea și aurul olimpic.
"Mereu am avut flacăra olimpică în inimă. Alături de Mondial, Jocurile Olimpice sunt cel mai mare eveniment sportiv din lume. Ediția aceasta este la Paris, la fix 100 de ani de când capitala noastră a găzduit ultima ediție, așa că e un moment special. Ar însemna totul pentru mine să fiu pe teren, e un drum care ar deveni realitate", a spus Mbappe, pentru L'Equipe, acum ceva timp.
Franța va avea o formație greu de bătut la vară, la Jocurile Olimpice, doar portarul Restes (Toulouse) nefiind la o echipă mare din Europa.
Cum ar putea arăta naționala olimpică a Franței: Restes - Gusto, Saliba, Varane, Lukeba - Zaire-Emery, Camavinga, Ugochukwu - Thuram, Mbappe, Griezmann.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo