Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, interes pentru un fundaș al lui City, împrumutat în La Liga! Reacția jucătorului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 06/04/2024 la 20:04 GMT+3

Real Madrid a pus ochii pe Yan Couto, fundașul lateral de la Girona, care face un sezon foarte bun în tricoul revelației din La Liga. Brazilianul este împrumutat de la Manchester City.

Girona's Brazilian defender Yan Couto (L) challenges Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior during the Spanish league football match between Girona FC and Real Madrid CF at the Montilivi stadium

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
"Galacticii" sunt în căutarea unui fundaș dreapta ca alternativă pentru Dani Carvajal, având în vedere că Lucas Vazquez încă nu și-a prelungit contractul. Presa iberică anunță că Realul a pus ochii pe Yan Couto, fotbalistul Gironei, împrumutat de la Manchester City.
Cei de la Mundo Deportivo notează că interesul trupei "blanco" pentru Couto a început de câteva luni, iar jucătorul a fost întrebat despre aceste zvonuri. Brazilianul a recunoscut că este o onoare să fie monitorizat de Real Madrid, dar a spus că marele său vis este să joace pentru City:
"Real Madrid mă vrea? Ei bine, ar fi o opțiune, dacă sunt interesați... nu o să mint. Sunt jucătorul lui Manchester City. Am contract acolo, iar visul meiu este să joc pentru City", a declarat Couto, conform sursei citate.
Citește și:

Yan Couto, pe lista Realului

Fundașul dreapta de 21 de ani este unul dintre jucătorii de bază ai Gironei. Brazilianul a evoluat în 33 de partide pentru revelația din La Liga, reușind să marcheze de două ori și să paseze decisiv în 8 rânduri.
Acesta a fost transferat de Manchester City în 2020, pentru suma de 6 milioane de euro, dar nu a apucat să debuteze pentru "cetățeni". Couto este la al doilea împrumut la Girona, iar între cele două experiențe de la echipa catalană, brazilianul a fost împrumutat și la Braga, timp de un sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo