Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid întoarce scorul cu Las Palmas și urcă, momentan, pe primul loc în La Liga

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/01/2024 la 19:27 GMT+2

Real Madrid a reușit să întoarcă soarta partidei cu Las Palmas. Madrilenii s-au văzut conduși în startul reprizei secunde, dar golurile marcate de Vinicius Jr. și Aurelien Tchouameni au adus victoria echipei lui Carlo Ancelotti.

Las Palmas-Real Madrid, jornada 22 de LaLiga

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
După o primă repriză lipsită de ocazii notabile, gazda Las Palmas a produs surpriza și a deschis scorul în fața Realului. Javier Munoz l-a învins pe Andriy Lunin în minutul 53 al partidei. Acesta a finalizat o fază purtată pe flancul drept de către Sandro Ramirez, fostul fotbalist al Barcelonei.
La 10 minute după golul primit, Vinicius a avut ocazia de a restabili egalitatea, dar extrema braziliană a lui Ancelotti a greșit execuția. Vini s-a aflat într-o poziție excelentă de finalizare, dar lobul încercat de acesta a trecut mult peste poarta lui Alvaro Valles.
Citește și:

Real Madrid întoarce scorul în ultima jumătate de oră

La doar două minute distanță, dintr-o poziție aproape identică, Vinicius și-a luat revanșa marcând pentru 1-1. Eduardo Camavinga l-a găsit excelent pe colegul său cu o pasă săltată, iar brazilianul a finalizat perfect.
Real Madrid a întors scorul în minutul 84 prin sărbătoritul Aurelien Tchouameni. Mijlocașul francez, care împlinește astăzi 24 de ani, a marcat cu o lovitură de cap, finalizând centrarea lui Toni Kroos. Insularii nu au reușit să mai pună în pericol defeniva "blanco", iar scorul a rămas neschimbat.
Astfel, "galacticii" trec pe primul loc al clasamentului din La Liga. Cu această victorie, Real MAdrid acumulează 54 de puncte și trece peste Girona în ierarhia primei ligi din Spania, cel puțin până la meciul catalanilor de mâine, în deplasare împotriva celor de la Celta Vigo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo