Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid învinge Sevilla în ultimele 10 minute! Cum a fost primit Sergio Ramos la revenirea pe Bernabeu

Dani Morar

Actualizat 26/02/2024 la 00:02 GMT+2

Real Madrid a câștigat pe teren propriu, scor 1-0, în fața Sevillei, într-un meci din etapa a 26-a din La Liga. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti are un avans de 8 puncte în fruntea clasamentului față de Barcelona, dar Girona se poate apropia la 6 lungimi dacă trece de Rayo Vallecano.

Luka Modric buteur pour le Real Madrid face à Séville

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a avut emoții în ceea ce privește obținerea celor 3 puncte, dar a învins Sevilla cu 1-0, grație golului marcat de Luka Modric, în minutul 81. A fost o victorie foarte muncită a echipei blanco, cea care l-a întâmpinat pe fostul său jucător așa cum se cuvine.
Sergio Ramos a fost primit cu multă căldură la revenirea pe Santiago Bernabeu. Suporterii l-au ovaționat încă de la încălzire și au avut tricouri inscripționate cu numele celui care a jucat 16 ani la Real.
Real Madrid putea deschide scorul în minutul 10, dar golul lui Lucas Vasquez a fost anulat de VAR. Vinicius a recuperat o minge prin fault, dar faza a continuat, iar reușita a fost anulată ulterior.
Oaspeții au cerut un penalty la jumătatea primei reprize. Yousef El Nesyri a căzut în careu, dar nu l-a impresionat pe arbitru, care a lăsat jocul să continue. Până la pauză, Sevilla a mai cerut o lovitură de pedepasă, după o intervenție asupra lui Romero, dar decizia a fost aceeași.
Sevilla putea da lovitura în debutul reprizei secunde, când a avut o ocazie uriașă, Lunin intervenind salvator. Ocampos a trimis în fața porții pentru Romero, dar portarul gazdelor a avut o intervenție senzațională și a respins în corner.
Luka Modric a deschis scorul în minutul 81, la 6 minute după ce a fost introdus pe teren de Carlo Ancelotti. Croatul a trimis un șut frumos din afara careului, învingându-l pe Nyland.
Real Madrid – Sevilla s-a încheiat 1-0, iar diferența față de Barcelona rămâne de 8 puncte. Pentru Real urmează meciurile cu Valencia și Leipzig.
Citește și:

Real Madrid – Sevilla: Echipele de start:

  • Real Madrid: Lunin - Vasquez, Nacho, Rudiger, Mendy - Valverde, Kroos, Tchouameni, Brahim Diaz - Rodrygo, Vinicius
  • Sevilla: Nyland - Navas, Bade, Ramos, Salas - O. Torres, Soumare, Sow, Ocampos - En-Nesyri, Romero .
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo