Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid s-a decis cine îi va lua locul lui Ancelotti! Antrenorul ales e neînvins în noul sezon

Bianca Dumitru

Publicat 26/09/2023 la 10:14 GMT+3

Real Madrid se va despărți vara viitoare de Carlo Ancelotti, care va prelua naționala Braziliei. Presa din Spania a anunțat că șefii de pe Santiago Bernabeu s-au decis deja cu privire la înlocuitorul italianului, dorindu-l pe Xabi Alonso, antrenorul lui Bayer Leverkusen.

Carlo Ancelotti, en el Atlético-Real Madrid.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid va rămâne fără Carlo Ancelotti din vara anului 2024, antrenorul italian înțelegându-se deja cu reprezentanții Federației Braziliene de Fotbal cu privire la preluarea echipei naționale.
Șefii de pe Santiago Bernabeu au început de câteva luni căutarea unui înlocuitor pentru Ancelotti, iar acum presa din Spania a anunțat că oficialii "galacticilor" s-au decis.
Potrivit celor de la Marca, Xabi Alonso este antrenorul dorit pe banca tehnică a celor de la Real Madrid, conducerea vicecampioanei Spaniei nefiind îngrijorată cu privire la lipsa de experiență a ibericului.
Astfel, fostul fotbalist care a evoluat între 2009 și 2014 la Real Madrid va reveni, cel mai probabil, pe Bernabeu din vara anului viitor, de această dată ca antrenor principal, Florentino Perez considerându-l înlocuitorul ideal pentru Carlo Ancelotti.
Xabi este unul dintre cei mai apreciați tineri antrenori din lume, la 41 de ani el reușind adevărate minuni pe banca lui Leverkusen, pe care a preluat-o în 2022. După ce a fost antrenor la juniorii lui Real Madrid și s-a ocupat de pregătirea echipei secunde de la Real Sociedad, fostul mare mijlocaș central își arată acum priceperea la cârma lui Leverkusen.
Citește și:

XABI ALONSO, AȘTEPTAT DE REAL MADRID DIN 2024

Alonso se află la conducerea celor de la Bayer Leverkusen din octombrie 2022, echipă cu care a obținut rezultate importante. Sezonul trecut a fost pe locul 6 în Bundesliga, calificându-se direct în grupele Europa League.
În noua stagiune, echipa lui Xabi este neînvinsă, înregistrând în campionatul Germaniei 4 victorii și o remiză, fiind la egalitate de puncte cu Bayern în fruntea clasamentului.
Mai mult, în grupele Europa League, Leverkusen a debutat cu o victorie cu scorul de 4-0 în fața celor de la Hacken.
Xabi Alonso mai are contract cu nemții până în vara anului 2026, iar după încheierea sezonului precedent antrenorul a fost dorit și în Premier League, de Tottenham și West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo