Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rudiger recunoaște: ”Am vrut să merg la PSG, sub comanda lui Tuchel”. Dezvăluirile fundașului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/02/2024 la 15:15 GMT+2

Antonio Rudiger, fundașul celor de la Real Madrid, a recunoscut în cadrul unui interviu că și-a dorit să o părăsească pe Chelsea în favoarea francezilor de la PSG, pentru a juca sub comanda lui Thomas Tuchel. Apărătorul avea să lucreze alături de tehnicianul neamț și să câștige Liga Campionilor împreună, chiar la Chelsea.

Antonio Rüdiger (l.) war schon vor seiner Arbeit mit Thomas Tuchel beim FC Chelsea ein Fan

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Refăcut după o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de două săptămâni, Antonio Rudiger a recunoscut, în cadrul unui interviu, că în perioada petrecută sub comanda lui Frank Lampard la Chelsea, acesta își dorea să-i părăsească pe londonezi:
"Chiar voiam să plec. Mi-am dorit să merg la PSG, sub comanda lui Thomas Tuchel, aceasta a fost dorința mea. Din păcate nu s-a întâmplat, dar peste 6 luni chiar Tuchel a ajuns la Chelsea de la PSG, Alături de el am câștigat Liga Campionilor. Probabil așa a trebuit să se întâmple.
Am avut mulți antrenori buni, dar dacă ar trebui să aleg unul singur, l-aș alege pe Thomas Tuchel. M-am înțeles foarte bine cu el. M-am potrivit cu felul său de a fi. M-am potrivit mai bine și cu ideologia sa despre fotbal. M-a apreciat și el ca persoană", a declarat Rudiger pentru GOAL.com, citat de As.
Citește și:

Rudiger: "Am visat să joc pentru Real"

Fundașul care ar putea reveni pe teren chiar în meciul de mâine, contra Sevillei, a recunoscut că nu și-ar fi imaginat niciodată că va ajunge să îmbrace tricoul Realului: "Am visat să joc pentru Real Madrid, dar niciodată nu aș fi crezut că o voi putea face. Pentru mine Premier League era marele obiectiv", a adăugat acesta.
Rudiger a vorbit și despre actualul său antrenor, Carlo Ancelotti: "Toți italienii sunt exigenți, dar Carlo Ancelotti este foarte calm. Cu toții mergem în aceeași direcție sub comanda lui și de aceea are un stil perfect de a antrena", a completat Rudiger.
Antonio Rudiger a ajuns la Real Madrid, după despărțirea de Chelsea, liber de contract. Transferul s-a realizat la începutul sezonului trecut, iar de atunci germanul a devenit un titular de drept sub comanda lui Ancelotti.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo