Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii Barcelonei i-au stabilit prețul lui De Jong! Ce cluburi sunt pe urmele olandezului

Bianca Dumitru

Actualizat 14/02/2024 la 22:19 GMT+2

Frenkie de Jong este unul dintre fotbaliștii care s-ar putea despărți în vara acestui an de Barcelona, pe urmele sale fiind mai multe cluburi din Premier League, dar și PSG. În aceste condiții, catalanii au stabilit prețul pe care îl vor în schimbul olandezului.

Frenkie De Jong

Credit imagine: Getty Images

Frenkie de Jong poate să fie încă o dată unul dintre personajele principale ale perioadei de mercato din vară, după ce în 2022 mijlocașul olandez a fost foarte aproape de o mutare la Manchester United.
Atunci englezii au făcut o ofertă în valoare de peste 80 de milioane de euro, dar fotbalistul de 26 de ani nu a vrut să plece de la Barcelona. Între timp, De Jong ar fi tot mai interesat să se despartă de catalani, fiind nemulțumit de situația de la echipa.
În aceste condiții, oficialii clubului blaugrana i-au stabilit prețul olandezului, fiind convinși că formații din Premier League - printre care Manchester United -, dar și PSG, care și-a exprimat interesul pentru mijlocaș, vor începe o licitație pentru transferul său.
Astfel, conform celor de la Mundo Deportivo, șefii de pe Camp Nou vor 100 de milioane de euro în schimbul lui Frenkie de Jong, care are o cotă de piață de 80 de milioane de euro.
Citește și:

De Jong, la Barcelona din 2019

De Jong s-a remarcat prima dată sub comanda lui Ten Hag la Ajax, în sezonul 2018/19, cel în care "lăncierii" au surprins Europa cu parcursul din Champions League.
În startul acestui sezon, olandezul a fost indisponibil timp de două luni, din cauza unei accidentări la gleznă, motiv pentru care a evoluat în doar 23 de meciuri până în acest moment, în care a reușit să marcheze un singur gol.
Frenkie De Jong, ajuns pe Camp Nou în 2019, în schimbul a 86 de milioane de euro, mai are contract cu clubul blaugrana până în vara anului 2026.
Barcelona se află pe locul 3 în La Liga, dar ultimele evoluții, care l-au făcut pe Xavi să-și anunțe plecarea din vară, nu le dau mari speranțe catalanilor pentru îndeplinirea obiectivului de a câștiga un trofeu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo