Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șefii clubului au vrut să scape de el, dar el era sigur că va rămâne la Barcelona! "Pentru mine era clar"

Bianca Dumitru

Publicat 11/10/2023 la 11:17 GMT+3

Ferran Torres a fost, în această vară, aproape de despărțirea de Barcelona. Fotbalistul a vorbit despre faptul că, deși unii au vrut să scape de el, ibericul a vrut să rămână pe Camp Nou pentru că se simte capabil să demonstreze.

PORTO, PORTUGAL - OCTOBER 04: Ferran Torres of FC Barcelona celebrates with team mates after scoring his team's first goal during the UEFA Champions League match between FC Porto and FC Barcelona at Estadio do Dragao on October 04, 2023 in Porto, Portugal

Credit imagine: Getty Images

Ferran Torres, aflat în cantonamentul echipei naționale a Spaniei, a oferit un interviu pentru Mundo Deportivo în care a vorbit despre situația în care s-a aflat în vară.
Fotbalistul, care a semnat cu Barcelona la începutul anului 2022 în schimbul a 55 de milioane de euro, a fost aproape de a pleca de pe Camp Nou înainte de startul noului sezon.
Presa internațională a vorbit în vară despre un posibil transfer al lui Torres, spunând că acesta nu i-a încântat pe șefii clubului blaugrana, care nu sunt mulțumiți de prestațiile sale.
Fotbalistul de 23 de ani a explicat acum că el nu și-a dorit în niciun moment să plece de la Barcelona și că a știut mereu că va continua în echipa lui Xavi pentru că are încredere în ceea ce poate realiza.
"Nu, nu am vorbit cu Xavi. Deja am spus într-un interviu că nu aveam să plec nicăieri. Nu vreau să dau nume, dar cred că unii au vrut să scape de mine.
Pentru mine era clar, aveam să rămân la Barça, am contract cu Barça și voi reuși aici pentru că mă văd capabil să fac asta", a spus Ferran Torres pentru Mundo Deportivo.
Citește și:

Ferran Torres: "Îmi place să câștig, să câștig, să câștig"

Ferran Torres a fost mereu recunoscut pentru viteza sa remarcabilă, pentru creativitate și tehnică, dar și pentru capacitatea de a juca oriunde în zona ofensivă, calități care l-au făcut pe Pep Guardiola să-l aducă la Manchester City.
Fotbalistul a vorbit despre atuurile sale, spunând că cel mai important este reprezentat de faptul că înțelege rapid jocul și e capabil să ia decizii bune în momentele când se află în criză de timp.
"Ca jucător, mă consider foarte ambițios, îmi place să câștig, să câștig, să câștig. Odată cu trecerea timpului, simți că ești mai pregătit și ai nevoie de provocări mai mari, e nevoie să schimbi locul unde evoluezi.
În capul meu mereu mă gândesc că sunt cel mai bun și muncesc enorm pentru a demonstra asta. Dacă nu crezi despre tine că ești cel mai bun, nimeni nu o să te vadă așa.
Sunt încântat că sunt comparat cu Ronaldo și aș vrea să îi calc pe urme. Sunt un fotbalist care înțelege foarte bine și repede jocul, dar nu știu dacă această abilitate e una pe care am dezvoltat-o. Cred că mai degrabă e ceva legat de instinct, pur și simplu creierul știe ce trebuie făcut", a declarat în trecut atacantul de bandă despre sine însuși.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo