Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spirite încinse la Barcelona? Răspunsul lui Araujo cu privire la declarațiile lui Gundogan

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 18/04/2024 la 17:07 GMT+3

Ronald Araujo a ieșit public pentru prima oară după meciul de coșmar împotriva PSG-ului. Fundașul uruguayan a fost întrebat despre declarațiile făcute de Ilkay Gundogan, care lăsau de înțeles că apărătorul ar fi procedat greșit, iar cartonașul roșu ar fi fost corect acordat. Araujo a oferit un răspuns interpretabil.

Araujo red card

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Tensiunea crește în vestiarul Barcelonei chiar înainte de El Clasico. Eliminarea dureroasă din UEFA Champions League a lăsat răni adânci echipei catalane, iar Xavi ar putea să se confrunte cu un conflict intern născut în urma unor declarații.
Ilkay Gundogan a vorbit imediat după meciul încheiat cu 4-1 pentru francezi, iar declarațiile sale au dat de înțeles că acesta îl consideră vinovat pe Araujo pentru o lipsă de luciditate la faza cartonașului roșu. Neamțul crede că era mai bine să fi primit gol la acea fază, decât să joace în 10 oameni, cum s-a și întâmplat:
"Asta e Liga Campionilor. Nu contează ce adversar ai, e imposibil să revii dacă ai un jucător în minus. Suntem foarte dezamăgiți. Am avut jocul sub control până la cartonașul roșu. A fost fault, a fost cartonaș roșu. E greu de zis, dar în astfel de momente importante trebuie să te asiguri că poți să recuperezi mingea. Primește golul, sau lasă-l pe atacant unu la unu cu portarul. Poate nu ar fi marcat. Un roșu atât de devreme te omoară", au fost declarațiile fără perdea ale lui Gundogan, la cald, pentru CBS Sports.
Citește și:

Răspunsul lui Araujo pentru Gundogan

Protagonistul celei mai controversate faze a sferturilor de finală, Ronald Araujo, a ieșit pentru prima oară public, iar când a fost întrebat despre declarațiile colegului său, acesta a avut un răspuns interpretabil: "Prefer să nu spun ceea ce cred cu adevărat. Am propriul meu set de reguli și valori pe care trebuie să le respectați", a declarat uruguayanul, citat de Fabrizio Romano.
În urma acestor cuvinte, Araujo pare să nu fie de acord cu declarațiile lui Gundogan. Astfel, s-ar putea crea o stare de nervozitate între cei doi, chiar înainte meciului împotriva lui Real Madrid, care ar putea apropia echipa catalană la 5 puncte de liderul din La Liga.
Ultimul "Clasico" al sezonului se va disputa pe "Santiago Bernabeu", duminică de la ora 22:00. Dacă Barcelona poate reveni în lupta pentru titlu cu o victorie, un succes al Realului ar rezolva ecuația campioanei, trupa "blanco" îndepărtându-se la 11 puncte cu 6 meciuri rămase.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo