Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un mijlocaș legendar se "înclină" în fața lui Jude Bellingham: "Mai bun decât orice am văzut. Nu are slăbiciuni"

Andrei Nicolae

Publicat 12/10/2023 la 22:13 GMT+3

Jude Bellingham este de departe jucătorul startului de sezon la Real Madrid, mijlocașul reușind să marcheze 10 goluri în primele sale 10 partide, o bornă istorică. După ce numeroși sportivi au folosit cuvinte mari când l-au descris pe englez, Paul Scholes, legenda lui Manchester United, a vorbit și el la superlativ despre fotbalistul blanco.

Jude Bellingham, le nouveau sérial-buteur du Real Madrid ?

Credit imagine: Quentin Guichard

Jude Bellingham demonstrează în acest start de sezon de ce Real Madrid a plătit 100 de milioane de euro pe el, mijlocașul având un început perfect de stagiune. Jucătorul de 20 de ani a adunat 10 goluri în primele 10 partide în toate competițiile.
Ultimul jucător care reușise să facă asta în tricoul lui Real Madrid a fost Cristiano Ronaldo, astfel că Bellingham are în compania sa o legendă a clubului blanco. După ce a fost decisiv în mai multe partide ale formației lui Carlo Ancelotti, Bellingham a fost lăudat la maxim de numeroși jucători și analiști sportivi.
Ultimul sportiv care a vorbit despre fotbalistul lui Real Madrid a fost Paul Scholes, un fost mijlocaș care a devenit o adevărată legendă în tricoul lui Manchester United. Fostul jucător de pe Old Trafford a avut numai cuvinte bune de spus despre Bellingham, pe care l-a caracterizat drept un jucător greu de comparat cu altcineva. Cu toate acestea, Scholes crede că englezul se poate accidenta dacă va continua să joace în ritmul alert în care o face în prezent.
Citește și:

Scholes, vrăjit de "magia" lui Jude Bellingham

"Cred că Jude Bellingham, pentru vârsta lui și pentru ce a realizat până acum în cariera sa scurtă, este mai bun decât orice am văzut. Îmi este dificil să îl compar cu cineva, iese din mulțime la momentul actual. Sunt sigur că se gândește la Balonul de Aur, datorită felului în care este acum.
Încerci să îi găsești o crăpătură în armura sa. E un băiat rău? Poate deraia? Nu pare genul. Este foarte inteligent și are o familie minunată în spatele lui. Nu are slăbiciuni. Nu văd vreun motiv pentru care să nu fie unul dintre cei mai buni în următorii 10 ani.
La modul în care joacă însă, se va accidenta în curând. Evoluează cu multă dăruire și este un tip mare. Aleargă de colo-colo mereu. Mă rog să nu se accidenteze, pentru că poate cu ușurință să întreacă recordul lui Shilton pentru Anglia (n.r. cel pentru cele mai multe selecții)", a spus Scholes, citat de Mundo Deportivo.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo