Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi stă pe un butoi de pulbere! Antrenorul Barcelonei și-ar fi înjurat un jucător în timpul victoriei cu Las Palmas

Ion Alexandru

Publicat 05/01/2024 la 08:43 GMT+2

Xavi a fost foarte nervos, chiar dacă până la urmă Barcelona a câștigat la Las Palmas. Catalanii au avut nevoie de o revenire spectaculoasă și de un gol în minutul 93 din penalty al lui Gundogan pentru a se impune dramatic. După acest succes, Barcelona rămâne pe locul 3, la 7 puncte de liderul Real Madrid, dar și de revelația Girona.

Xavi Hernandez în timpul meciului Las Palmas - Barcelona 1-2

Credit imagine: Getty Images

Xavi și-a vărsat nervii pe unul dintre jucători, dar și pe arbitru frustrat de faptul că jocul Barcelonei a fost extrem de slab în prima repriză a disputei cu Las Palmas. Gazdele din Insulele Canare au deschis scorul încă din minutul 12 prin Munir El Haddadi fostul jucător al Barcelonei. Catalanii nu au avut șut pe poartă în prima repriză, iar Xavi a avut o ieșire necontrolată la adresa lui Raphinha.
"Sunt aproape de Xavi și el i-a dat instrucțiuni lui Raphinha, după un ofsaid al jucătorului, dar și foarte multe insulte și reproșuri pe care nu le pot reproduce din respect", a relatat unul dintre comentatorii de la Sky Sport.
Raphinha și-a păstrat calmul și i-a răspuns simplu antrenorului: "Nu pot face mai mult".
Barcelona a revenit în repriza secundă și a câștigat în extremis. Doi foști campioni în Anglia cu Manchester City au decis meciul. Ferran Torres a egalat în minutul 55, iar Gundogan și-a păstrat calmul în minutul 93 și a adus victoria din penalty.
Citește și:

Xavi l-a iritat și pe arbitru

Un cartonaș galben încasat Sergi Roberto în prima repriză l-a înfuriat pe Xavi. Antrenorul Barcelonei s-a adresat arbitrilor fără a mai ține cont de camerele de luat vederi din jur.
"Ești obraznic" i-a strigat Xavi arbitrului Gonzalez Fuertes, care poate acum să depună plângere împotriva antrenorului catalan.
Barcelona a câștigat la Las Palmas și s-a apropiat la 7 puncte de Real Madrid, dar ar putea să-l piardă pe Xavi pentru cel puțin un meci. Gonzalez Fuertes i-a dat doar galben lui Xavi pentru disputa din minutul 20. Barcelona va juca în Cupa Spaniei duminică la Barbastro, echipa de liga a 5-a din Aragon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo