Pe lângă faptul că nu va mai fi coleg cu Messi, pentru că acesta s-a despărțit oficial de clubul blaugrana în urmă cu o lună, ghionionul nu se oprește aici. Ronald Koeman nu se va putea baza pe serviciile lui Aguero timp de aproximativ 10 săptămâni, după ce acesta a suferit o accidentare la tendonul de la gamba sa dreaptă.
Anunțul a fost făcut printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului.
Romanian Liga I
CFR, prima din Liga 1 care debutează în sezonul 2022/23 al cupelor europene! Programul românilor
ACUM 2 ORE

Aguero, surprins de plecarea lui Messi la PSG

Într-un interviu acordat pentru RAC1, Aguero a abordat mai multe subiecte interesante, printre care şi cel al plecării lui Messi la PSG, care a stârnit numeroase reacţii în fotbalul mondial: "Când am discutat pentru venirea mea la Barcelona, ştiam că din punct de vedere financiar nu le merge bine.
Nu mi-a păsat de acest aspect, doar am vrut să vin pentru a juca la Barcelona. I-am spus agentului meu să se ocupe de transfer, era clar că suma pe care o câştigam la City era imposibil de obţinut aici, dar mi-am dorit să joc la Barcelona.
În timpul discuţiilor cu clubul, am vorbit şi cu Leo, dar nu despre viitorul său la Barca, nu am vrut să-l deranjez cu astfel de întrebări, dar îmi spusese că a luat o decizie. Am fost la Copa America, iar apoi a plecat la PSG, am fost şocat.
Cu siguranţă aş semna din nou cu Barcelona în aceste condiţii. Problemele financiare se vor rezolva, iar jucătorii tineri vor căpăta din ce în ce mai multă experienţă. Am vorbit cu Messi şi se va stabili în Barcelona după finalul carierei, sper să-i meargă foarte bine la Paris. Am jucat deja împotriva lui pe vremea când evoluam pentru City şi ar fi frumos să ne reîntâlnim", a precizat Aguero.
https://i.eurosport.com/2021/09/09/3215819.png
Pe lângă subiectul legat de plecarea lui Messi, Aguero a vorbit şi despre faptul că nu are locul de titular asigurat pe Camp Nou, dar şi despre relaţia cu Ronald Koeman, tehnicianul catalanilor.
Atacantul este indisponibil din cauza unei accidentări până în luna noiembrie. "Dacă vrei să începi în primul 11 al echipei, atunci trebuie să fii foarte bun, nimeni nu are locul de titular asigurat. Trebuie să fii mereu la 100% din capacitatea ta, voi face tot posibilul să joc cât mai mult. Probabil voi fi rezervă la început, dar voi da tot ce pot atunci când voi intra pe teren.
Sper să joc cât mai multe meciuri, iar dacă voi fi titular, cu atât mai bine. Am vorbit cu Ronald Koeman la telefon când eram la Copa America. Este un antrenor foarte direct, iar jucătorii apreciază asta. Face lucrurile să fie mai uşoare, îţi spune ce-i convine la tine sau ce nu-i convine", a adăugat argentinianul.
Pentru Barcelona urmează debutul în grupele Ligii Campionilor, pe 14 septembrie, împotriva lui Bayern Munchen, pe Camp Nou.
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 4 ORE
Liga Campionilor UEFA
Liverpool - Real Madrid, LIVE TEXT de la 22:00 | E ziua finalei Champions League! Tot ce e de știut
ACUM 6 ORE