Bogdan Lobonț a fost cel mai bun portar român din ultimii 20 de ani, el lăsându-și amprenta la aproape toate cluburile pentru care a apărat, dar și la echipa națională a României. Cel poreclit "Pisica" are 85 de selecții la prima reprezentativă, alături de care a participat la 2 ediții al Campionatului European (2000-nu a jucat în niciun meci și 2008-a fost integralist în toate cele 3 partide.)
UEFA i-a transmis urări lui Lobonț prin intermediul Twitter-ului, postând și un video cu o paradă a portarului român din meciul cu Italia, de la EURO 2008, încheiat la egalitate, scor 1-1.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM O ORĂ

Ajax nu l-a uitat pe Bogdan Lobonț

Crescut la Corvinul Hunedoara, Lobonț a fost transferat de Rapid în 1997, câștigând un titlu și o cupă cu giuleștenii. În 2000 a făcut pasul spre fotbalul mare, tranferându-se la Ajax echipă pentru care a jucat 6 sezoane și alături de care a cucerit un titlu al Olandei.
Cu ocazia zilei sale de naștere, gruparea olandeză nu l-a uitat pe goalkeeper-ul român și a postat pe contul oficial de Twitter un mesaj de "La mulți ani" alături de un filmuleț cu una dintre celebrele sale parade din poarta "lăncierilor", o intervenție fabuloasă dintr-un meci cu AC Milan din Champions League.
"Ce paradă a fost! La mulți ani, Bogdan Lobonț!", au notat cei de la Ajax.
După plecarea de la Ajax, Lobonț a mai jucat la Fiorentina, Dinamo și AS Roma. În tricoul lui Dinamo, "Pisica" a mai cucerit 2 titluri în Liga 1 (2001-2002 și 2006-2007). Lobonț s-a retras oficial în 2018, ultima sa echipă fiind AS Roma.
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE
Fotbal
Armstrong, intrare "criminală" asupra lui Laporte, în Southampton-City! Arbitrul i-a dat doar galben
ACUM 2 ORE