Gheorghe Hagi este considerat de multă lume cel mai mare fotbalist român din toate timpurile iar acest lucru este confirmat de recunoașterea sa la nivel internațional. De altfel cariera lui Hagi vorbește de la sine.
Cel poreclit ”Regele” a evoluat la cluburi precum Steaua, Galatasaray, Brescia, Real Madrid sau Barcelona, fiind apreciat pe oriunde a fost. Apogeul său a fost probabil Campionatul Mondial din 1994 acolo unde, cel mai probabil, ar fi fost desemnat jucătorul turneului dacă România ar fi reușit calificarea în semifinale, la fel ca Bulgaria.
Fotbal
Belgia, OUT din grupe la Cupa Mondială! Maroc și Croația s-au calificat în optimi
ACUM 8 MINUTE
Așadar am adunat mai jos toate reacțiile din lumea sportului de ziua ”Regelui”.

Ciprian Marica

Lucian Bute

UEFA Champions League

UEFA

Galatasaray

Federația Română de Fotbal

Daniel Pancu

„Reprezintă enorm nu numai pentru mine, pentru tot ce înseamnă fotbalul românesc. Selecționerii s-au îndoit de mine, mulí dintre ei, inclusiv Loți Boloni. I s-au pozat notițele de către presă la un trial prin 2000 și scria la mine, în dreptul meu, se întreba: Poate scăpa de egoism? Am un respect deosebit pentru Hagi, pentru The King. Așa îl am trecut pe Hagi în telefon.
I-am dat mesaj la prima oră. Are un caracter fantastic, e un geniu. M-a chemat la echipa națională într-un moment în care eram contestat. Eram familiarizat, totuși, pentru că primul tremurat la un asemenea nivel l-am avut la Câmpulung când i-am avut lângă mine, în vestiar, la Rapid, pe Lupu, Rednic și Sabău. Trei fotbaliști uriași. Vă dați seama?”, a declarat Daniel Pancu pentru ProSport.
Romanian Liga 2
CSA Steaua, două meciuri consecutive fără victorie în Liga 2! N-a putut să treacă de Gloria Buzău
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Rio Ferdinand și Gary Neville știu cine este singurul fundaș din lume care îl poate opri pe Mbappe
ACUM 2 ORE