Ladislau Boloni este tot mai aproape de echipa națională. Potrivit Digi Sport, acesta a revenit în România în această seară, iar vineri vor avea loc discuțiile finale în ceea ce privește preluarea naționalei. Acesta a fost așteptat la aeroport de către Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF.
Potrivit sursei mai sus menționate, între cele două părți există un acord de principiu, existând șanse foarte mari ca Boloni să revină pe banca naționalei, după ce a mai fost selecționerul României în perioada 2000-2001.
Premier League
Vânzarea lui Chelsea, în aer! Abramovich, bănuit de rea credință! Ce au descoperit autoritățile
ACUM O ORĂ

Mihai Stoichiță: "Boloni are cereri financiare rezonabile"

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a declarat că, în cazul în care Boloni va accepta postul de selecționer, acesta ar urma să aibă un contract valabil pe două campanii, cererile sale financiare fiind rezonabile.
"Loți are cereri financiare rezonabile, care pot fi îndeplinite. Cred că se poate ajunge la o finalitate a discuțiilor cu el. Urmează să discute amănuntele despre contract, dar trebuie să fie pe minimum două campanii", a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Digi Sport.
Ladislau Boloni a vorbit în urmă cu o săptămână despre o posibilă revenire pe banca naționalei, iar încă de atunci, antrenorul a dat semne că negocierile cu federația sunt pe drumul cel bun:
SIGUR CĂ DA, MAI SUNT LUCRURI DE DISCUTAT. AȘTEPT ÎNCĂ CEVA. AM VORBIT ȘI CU DOMNUL STOICHIȚĂ. AM FOST ÎN CONTACT, O DISCUȚIE FOARTE BOGATĂ ÎN IDEI, SĂ SPUN AȘA, ȘI PE URMĂ, ZILELE URMĂTOARE, VOM INTRA ÎN CONTACT.
Fotbal
Jake Daniels, primul fotbalist activ care declară în mod public că este homosexual
ACUM 2 ORE
Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
ACUM 2 ORE