Un tehnician cu o cotă excelentă în Belgia, Boloni o părăsește pe Gent după o perioadă extrem de scurtă.

"Gent îl concediază pe antrenorul Laszlo Bölöni la doar 25 de zile de la numire", e titlul dat de Het Laatste Nieuws, care apoi încearcă să explice de ce s-a ajuns la această decizie drastică. "Moștenirea lui Jess Thorup nu s-a potrivit deloc cu fotbalul pe care îl propunea Bölöni. În scurta domnie a lui Bölöni, Gent a luat 3 puncte din 15".

Champions League
"Asta e reţeta noastră". Anunţul făcut de antrenorul lui Ferencvaros înainte de duelul cu Barcelona
PESTE 29 MINUTE

Sursa citată notează că în această seară Gent a anunțat o conferință de presă în care Ivan De Witte și directorul general Michel Louwagie vor explica hotărârea de a renunța la român și cine va fi noul tehnician al echipei.

Speulații incredibile în Belgia, Boloni le-a negat categoric

De menționat că un jurnalist de la Het Nieuwsblad a susținut că Boloni nu a făcut vreo analiză video a lui Eupen, formație care a învins-o pe Gent cu 2-1 în ultima etapă. Tehnicianul român a respins categoric afirmațiile, însă un lucru e cert: și-a pierdut sprijinul conducerii clubului și a fost demis.

Favorit să vină în locul lui Boloni pe banca lui Gent este Hein Vanhaezebrouck, un tehnician de 56 de ani. Acesta e în prezent liber de contract și cunoaște foarte bine clubul: l-a antrenat preț de trei sezoane, în perioada 2014-2017.

Boloni, un tehnician extrem de apreciat, nu a avut foarte multe șanse de-a lungul carierei să conducă pentru o perioadă foarte îndelungată o echipă. El le-a pregătit pe Nancy, naționala României, Sporting Lisabona, Rennes, AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Al Ittihad și Antwerp.

A cucerit două titluri ca antrenor, cu Sporting (performanța carierei, în 2001-2002, când a făcut dubla istorică pentru echipa din Lisabona) și cu Standard Liege (2008-2009).

Premier League
Klopp a găsit înlocuitor pentru Van Dijk. Un fost jucător al lui Liverpool, în capul listei
PESTE 4 MINUTE
Fotbal
Marca: 10 puşti care vor străluci în noua ediţie de Champions League
ACUM 5 MINUTE