Potrivit presei din Croația, citată de DigiSport, Boloni se află pe lista oficialilor de la Dinamo Zagreb, care la finalul sezonului vor rămâne fără antrenor. Matjaz Kek, actualul tehnician al echipei, îndeplinește în același timp și rolul de selecționer al Sloveniei, iar de curând a ajuns la concluzia că trebuie să facă o alegere.
Prin urmare, acesta va pleca de la Dinamo Zagreb, iar board-ul campioanei se gândește deja la un înlocuitor. Plecat în luna mai de la Royal Antwerp, Boloni este unul dintre antrenorii urmăriți de conducătorii croați. Alături de tehnicianul român, pe lista lui Dinamo Zagreb se mai află Vahid Halilhodzic, Igor Bišćan și Željko Kopić.

Boloni, dorit de cea mai titrată echipă din Croația

Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care fotbaliștii danezi nu vor fi însoțiți de familii în Qatar la Campionatul Mondial
ACUM 3 ORE
Dinamo Zagreb este cea mai titrată echipă din Croația, cu 21 de trofee cucerite de-a lungul istoriei. Cu 2 etape rămase din sezonul curent, formația din Capitală este campioană matematică, având un avans de 14 puncte față de Osijek.
Ladislau Boloni s-a despărțit de Royal Antwerp după 3 sezoane petrecute la clubul belgian. A fost al 13-lea mandat al tehnicianului român, care de-a lungul timpului a mai pregătit echipe precum PAOK, Lens, Standard Liege, Monaco, Nancy, Rennes, Nancy și Sporting Lisabona. Boloni a pregătit și naționala României în 10 partide, în perioada 2000-2001.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
UEFA Europa Conference League
Costel Gâlcă a prefațat jocul FCSB-ului cu Silkeborg. Câte bilete și-au luat fanii români
ACUM 3 ORE
Premier League
Darwin Nunez, ce gafă! "Nu înţeleg nimic din ce spune Klopp"
ACUM 3 ORE