Potrivit presei din Croația, citată de DigiSport, Boloni se află pe lista oficialilor de la Dinamo Zagreb, care la finalul sezonului vor rămâne fără antrenor. Matjaz Kek, actualul tehnician al echipei, îndeplinește în același timp și rolul de selecționer al Sloveniei, iar de curând a ajuns la concluzia că trebuie să facă o alegere.
Prin urmare, acesta va pleca de la Dinamo Zagreb, iar board-ul campioanei se gândește deja la un înlocuitor. Plecat în luna mai de la Royal Antwerp, Boloni este unul dintre antrenorii urmăriți de conducătorii croați. Alături de tehnicianul român, pe lista lui Dinamo Zagreb se mai află Vahid Halilhodzic, Igor Bišćan și Željko Kopić.

Boloni, dorit de cea mai titrată echipă din Croația

Romanian Liga I
Încă un atacant pentru Dan Petrescu! Ce super-transfer a reușit CFR Cluj
ACUM 44 MINUTE
Dinamo Zagreb este cea mai titrată echipă din Croația, cu 21 de trofee cucerite de-a lungul istoriei. Cu 2 etape rămase din sezonul curent, formația din Capitală este campioană matematică, având un avans de 14 puncte față de Osijek.
Ladislau Boloni s-a despărțit de Royal Antwerp după 3 sezoane petrecute la clubul belgian. A fost al 13-lea mandat al tehnicianului român, care de-a lungul timpului a mai pregătit echipe precum PAOK, Lens, Standard Liege, Monaco, Nancy, Rennes, Nancy și Sporting Lisabona. Boloni a pregătit și naționala României în 10 partide, în perioada 2000-2001.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Liga Campionilor UEFA
Champions League | PSG - Manchester City și AC Milan - Atletico Madrid, printre meciurile serii
ACUM O ORĂ
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 2 ORE