Vicecampioana Belgiei l-a demis în urmă cu puțin timp pe Jess Thorup și se afla în căutarea unui nou tehnician. Așteptarea a durat foarte puțin, iar Boloni a condus deja primul antrenament, chiar astăzi.
"Ladislau Boloni este noul antrenor al lui KAA Gent. El a semnat un contract pe 2 ani. Boloni le-a mai pregătit în Belgia pe Standard (2008-2010) și Antwerp (2017-2020).", au scris cei de la Gent.
Serie A
Allegri, criză de nervi după meciul cu Milan: "La dracu! Și ei vor să joace pentru Juventus..."
ACUM 9 MINUTE
Boloni a pregătit-o ultima oară pe Royal Antwerp, tot în prima ligă belgiană. Tot în Belgia, antrenorul român a mai pregătit-o pe Standard Liege, în perioada 2008-2010. De-a lungul timpului, Boloni a câștigat 3 trofee în Belgia: un titlu și 2 Supercupe, alături de Standard.

Boloni va lupta în turul 3 preliminar din UEFA Champions League, pe banca lui Gent

Cu Boloni la cârmă, Gent va juca în turul 3 preliminar al UEFA Champions League. De-a lungul carierei de antrenor, Boloni le-a mai pregătit pe Nancy, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor și Ittihad.
Gent este un club înființat în urmă cu 156 de ani, care a cucerit 5 trofee: un titlu (2015), 3 Cupe (1964, 1984, 2010) și o Supercupă a Belgiei (2015).
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
ACUM 30 MINUTE
Liga
Gafe în serie pentru Koeman: "Termenul "inventat" va intra în istorie"
ACUM O ORĂ