UPDATE // Ladislau Boloni va ajunge mâine la Atena pentru a semna contractul cu Panathinaikos.
Negocierile dintre cele două părți sunt deja finalizate. Antrenorul român va semna un contract pe 2 sezoane și va avea un salariu de 500.000 de euro/ an, potrivit Gazetei Sporturilor.
Știrea inițială
Romanian Liga I
Adrian Popa, prezentat oficial la Steaua București!
ACUM UN MINUT
După ce a avut o experiență de uitat la Gent, de unde a fost demis după mai puțin de o lună, Ladislau Boloni și-a găsit repede angajament și urmează să o preia pe Panathinaikos Athena.
Potrivit informațiilor survenite din presa elenă, tenhicianul și-a dat deja acordul verbal pentru începerea unei colaborări cu echipa din capitala Greciei, iar cât de curând se va semna și contractul, care se va întinde până în vara nului 2022.
"Laszlo Boloni va fi succesorul lui Danny Pogiatos pe banca celor de la Panathinaikos. Antrenorul român în vârstă de 67 de ani este alegerea lui Giannis Alfouzos pentru banca echipei, iar informațiile arată că antrenorul român a ajuns deja la un acord cu acesta și este foarte probabil ca să fie deja la Atena pentru a semna acordul verbal stabilit între cele două părți.", scrie site-ul sdna.gr.

Boloni a antrenat și la PAOK

Panathinaikos a căzut în ultimii ani în umbra lui Olimpiakos, PAOK și AEK Atena. Sezonul trecut, Panathinaikos a terminat pe locul 4 în campionat, iar debutul acestui sezon a fost extrem de slab, echipa având un singur punct după 3 etape, astfel că antrenorul Danny Pogiatos a fost demis. Ultima dată când Panathinaikos a ieșit campioană a fost acum 10 ani.
Dacă ar semna cu Panathinaikos, Boloni ar fi la a 2-a experiență în Grecia. Românul a mai antrenat-o pe PAOK Salonic în sezonul 2011-2012, echipa terminând pe pe poziția a 3-a, în urma lui Olimpiakos și Panthinaikos.

Premier League, etapa a 5-a

Turkish Süper Lig
Fatih Terim și-a pierdut răbdarea cu Moruțan! Presa turcă scrie că românul ar urma să fie împrumutat
ACUM 8 MINUTE
Ligue 1
AS Monaco a schimbat mai mult de jumătate de echipă la ultimul meci de campionat. Cum a fost posibil
ACUM 33 MINUTE