Șefii Federației Române de Fotbal continuă să țină în suspans fanii echipei naționale privind anunțul noului selecționer. După refuzul oficial al lui Dan Petrescu de acum două zile se părea că Adrian Mutu va fi numit dintr-un moment într-altul, dar lucrurile decurg mai greu decât era de așteptat. Pe lista Federației se regăsesc nu mai puțin de 12 posibile nume de antrenori.
Cei de la FRF își permit să amâne decizia privind banca naționalei deoarece calendarul permite acest lucru. România va juca primele meciuri în 2022 abia la finalul lunii martie, când va disputa două amicale. Primele partide oficiale de anul viitor vor avea loc abia în iunie, în Liga Națiunilor, astfel că nu există presiune din acest punct de vedere.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18

FRF nu l-a contactat pe Ladislau Boloni pentru a prelua naționala României

Ladislau Boloni a vorbit cu patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, căruia i-a dezvăluit că nimeni l-a contactat din partea FRF pentru a prelua echipa națională: "Am avut o discuție cu domnul Boloni, îl apreciez foarte tare, și l-am întrebat: 'Domne, naționala?' A zis: 'Nu m-a sunat nimeni niciodată! Sunt în România de 7 zile, nu m-a întrebat nimeni nimic'.
M-am blocat! Dacă stai de vorbă cu Boloni îți dai seama că sunt soluții și-ți dai seama că greșim toți, de la academia lui Hagi la CFR Cluj. El e medic stomatolog, dar poate face și o radiografie a fotbalului românesc", a spus Valeriu Iftime pentru Digi Sport.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Edi Iordănescu nu ar spune 'nu' echipei naționale! "Am acumulat o anumită experiență care mă ajută"
12/01/2022 LA 10:47