Adam Lallana, unul dintre preferații lui Jurgen Klopp în primele sezoane pe banca lui Liverpool, a părăsit clubul de pe Anfield în această vară, cu destinația Brighton. Ajuns la vârsta de 32 de ani, Lallana a bifat numai 14 apariții în toate competițiile în sezonul trecut, reușind să înscrie un singur gol. Adus în urmă cu 6 ani de la Southampton, în schimbul sumei de 31 milioane de euro, mijlocașul și-a găsit tot mai greu locul în primul "11" al lui Liverpool și a decis să meargă la Brighton. Ca atare, a decis să meargă la o formație unde are șansa să fie titular meci de meci.

Liverpool, prea obosită

Acum, mijlocașul numit de Klopp o "legendă a clubului" anticipează că fosta sa echipă va avea o misiune teribil de grea în fața actualei sale formații. Brighton e o nucă tare, dar dincolo de acest lucru Mane&Co vor fi extrem de obosiți. După duelul cu Atalanta, la nici 72 de ore "cormoranii" vor trebui să se deplaseze pe coasta de sud a Regatului Unit.
Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 21 ORE
"Liverpool va suferi pe Amex Stadium. Numărul de meciuri jucate începe să își spună cuvântul, deja au apărut accidentările. L-am auzit pe Ole Gunnar Solskjaer chiar ieri, spunea că a jucat în Turcia miercuri și că sâmbătă a fost nevoit să joace din nou, pe Goodison, cu Everton. Are dreptate, nu înțeleg de ce nu le-ai dat o zi în plus de odihnă, reprogramează televizările. Sau oferă 5 schimbări, astfel încât să protejezi jucătorii. Pentru că noi suntem cei care suferim, apar inevitabil accidentările când se joacă din trei în trei zile", a explicat Lallanal, în Podcastul Between The Lines.
Brighton - Liverpool se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30, și va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurospor Player.

program Premier League

Credit imagine: Eurosport

Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47