Adam Lallana, unul dintre preferații lui Jurgen Klopp în primele sezoane pe banca lui Liverpool, a părăsit clubul de pe Anfield în această vară, cu destinația Brighton. Ajuns la vârsta de 32 de ani, Lallana a bifat numai 14 apariții în toate competițiile în sezonul trecut, reușind să înscrie un singur gol. Adus în urmă cu 6 ani de la Southampton, în schimbul sumei de 31 milioane de euro, mijlocașul și-a găsit tot mai greu locul în primul "11" al lui Liverpool și a decis să meargă la Brighton. Ca atare, a decis să meargă la o formație unde are șansa să fie titular meci de meci.

Liverpool, prea obosită

Acum, mijlocașul numit de Klopp o "legendă a clubului" anticipează că fosta sa echipă va avea o misiune teribil de grea în fața actualei sale formații. Brighton e o nucă tare, dar dincolo de acest lucru Mane&Co vor fi extrem de obosiți. După duelul cu Atalanta, la nici 72 de ore "cormoranii" vor trebui să se deplaseze pe coasta de sud a Regatului Unit.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI
"Liverpool va suferi pe Amex Stadium. Numărul de meciuri jucate începe să își spună cuvântul, deja au apărut accidentările. L-am auzit pe Ole Gunnar Solskjaer chiar ieri, spunea că a jucat în Turcia miercuri și că sâmbătă a fost nevoit să joace din nou, pe Goodison, cu Everton. Are dreptate, nu înțeleg de ce nu le-ai dat o zi în plus de odihnă, reprogramează televizările. Sau oferă 5 schimbări, astfel încât să protejezi jucătorii. Pentru că noi suntem cei care suferim, apar inevitabil accidentările când se joacă din trei în trei zile", a explicat Lallanal, în Podcastul Between The Lines.
Brighton - Liverpool se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30, și va fi transmis în direct pe Eurosport 1 și Eurospor Player.

program Premier League

Credit imagine: Eurosport

Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42
Premier League
Klopp a fost la un pas să se bată cu Milner: "Puteai vedea în ochii lui Jurgen că nu va da înapoi"
24/09/2021 LA 10:22