Ianis Hagi i-a impresionat pe scoțieni în primul amical disputat de Rangers în această vară. Campioana Scoției a jucat împotriva echipei Partick Thistle, din liga a doua, pe care a învins-o cu 1-0, grație unui gol marcat de Cedric Itten în minutul 83, după o pasă a lui Hagi.
Românul a fost lăudat de jurnaliștii scoțieni după assist-ul care le-a adus victoria jucătorilor lui Steven Gerrard.
"A început noul sezon așa cum l-a încheiat, cu un assist", a scris presa din Scoția, în timp ce pe site-ul oficial al lui Rangers pasa lui Ianis a fost caracterizată drept sublimă: "Rangers a insistat și și-a văzut eforturile răsplătite în minutul 83. Ianis Hagi a reușit o pasă sublimă pentru Cedric Itten, iar acesta nu a greșit ținta."
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
27/09/2022 LA 11:42
Până la startul noului sezon, Rangers mai are programate 3 partide de pregătire, în compania celor de la Tranmere (10 iulie), Arsenal (17 iulie) și Blackpool (21 iulie).

"Abia aștept meciurile din Champions League!"

Ianis Hagi a revenit la începutul acestei luni în Scoția, la reunirea lui Rangers. Mijlocașul român a oferit un interviu pentru revista oficială a clubului, vorbind atât despre ceea ce s-a întâmplat în stagiunea precedentă, cât și despre ceea ce își dorește să realizeze în sezonul 2021/22.
"Am încercat să realizez cât de important a fost acest moment pentru club, dar probabil îmi voi da seama abia când mă voi lăsa de fotbal și voi sta pe o canapea gândindu-mă la cariera mea. Cred că adevărata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani, abia atunci voi simți ce mult a însemnat acest sezon. Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni.
E greu să găsesc cuvinte care să descrie acea stare, dar am simțit în primul rând ușurare. Când revăd fazele de la meciul cu St. Mirren, îmi dau seama că nu voi uita asta cât voi trăi. Dar cred că deși am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt mulțumit de pasele mele de gol. Cele mai multe au venit când scorul era egal, sau când Rangers avea avantaj minim.
Asta mă face fericit, faptul că am fost acolo când echipa a avut nevoie de mine. Abia aștept și meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o altă provocare, sunt adversari foarte buni", a declarat Hagi.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Fotbal
Fatih Terim, subiectul unui documentar de excepție! Cum i-a convins pe șefii Galatei să-l ia pe Hagi
18/09/2022 LA 10:55