Selecţioner al naţionalei Franţei între 2010 şi 2012, apoi antrenor al lui Paris Saint-Germain (2013-2016), Laurent Blanc venise la Al Rayyan în decembrie 2020.
Chilianul Nicolas Cordova "îl va înlocui pe francezul Laurent Blanc", a indicat sec clubul aflat acum pe locul 9 în campionat, din 12 echipe. Al Rayyan are câţiva jucători cunoscuţi, precum campionul mondial francez Steven Nzonzi, columbianul James Rodriguez sau algerianul Yacine Brahimi.

Laurent Blanc nu mai antrenase de peste 4 ani înainte de a veni la Al Rayyan

Liga
La Liga a anunțat echipa sezonului! Câți jucători de la Real Madrid și Barcelona au fost votați
ACUM 3 MINUTE
Fanii acestei echipe populare în bogatul emirat din Golf au cerut demisia lui Blanc, care înainte de Al Rayyan nu mai antrenase timp de patru ani şi jumătate.
Cel care a debutat pe banca lui Bordeaux (2007-2010) nu a reuşit deci să relanseze în Qatar o carieră ce a intrat într-un punct mort după plecarea în 2016 de la PSG, când eliminarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor l-a costat postul, în ciuda câştigării campionatului, Cupei Franţei şi Cupei Ligii franceze în acel sezon.
A fost prima experienţă în străinătate pentru "Preşedinte", în vârstă de 56 de ani, campion mondial în 1998 şi european în 2000 cu echipa Franţei.
Sursa: Agerpres
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
ACUM 39 MINUTE
Bundesliga
Borussia Dortmund a anunțat că se desparte de antrenorul Marco Rose
ACUM 2 ORE